Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Pandemic COVID 19 - 2020
452 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tutankhamon in culori documentae BBC 2020
430 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria argintuli
1.095 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pana cand Lumina ne va desparti
532 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pana ce Lumina ne va stapani (2008)
152 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O descoperire socanta intr-un stejar
91 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anul 1940, anul marilor tragedii
133 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pericolele medicinei estetice
25 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aurul. 10 lucruri pe care nu le stiati
947 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Filmul secret lasat de Ceausescu pentru anul 2080 ..
837 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

2020 - ANUL SOBOLANULUI DE METAL

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.11.2019  Adauga la favorite 356 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Potrivit calendarului chinezesc, anul 2020, care va decurge sub semnul Sobolanului de Metal, promite mult noroc celor care vor incerca sa-si atinga scopul prin metode oneste.

Urmeaza anul 2020, iar omenirea este gata sa paseasca intr-o noua perioada istorica. Potrivi calendarului oriental, Sobolanul de Metal il va inlocui pe pedestal pe Mistretul de Pamant si va deschide un nou ciclu astrologic de 12 ani.

In plan global se considera ca de modul in care va incepe noul ciclu va depinde viitoarea strategie a dezvoltarii intregii civilizatii.

In primul rand, ne preocupa problemele viitorului. Cum va fi anul 2020 si ce ne va aduce Sobolanul de Metal.

Sobolanul Alb de Metal 2020
Sobolanul este primul animal al horoscopului chinezesc. Anume el este cel mai respectat din zodiac. Totemul anului are un intelect inalt si intuitie. Sobolanul este un tactician si strateg genial, iata de ce acest animal ascuns si viclean reuseste sa faca fata oricaror probleme.

Este de remarcat ca, in conformitate cu calendarul chinezesc, noul an 2020 incepe nu pe 1 ianuarie, ci la a doua luna noua dupa solstitiul de iarna. Sobolanul de Metal isi va intra in drepturi pe 25 ianuarie 2020 si isi va incheia „mandatul" pe 11 februarie 2021.

Elementul anului 2020 este metalul, iar culoarea care ii corespunde – alba. Metalul este un material dur, care simbolizeaza perseverenta, combativitate, forta, fermitate, hotarare. Unui astfel de sobolan ii este caracteristica lupta pentru dreptate si un caracter dur.

Culoarea alba simbolizeaza puritatea, intelepciunea, sinceritatea, intentiile nobile si perfectiunea.

Semnul zodiacal ii va ajuta pe cei care vor incerca sa-si atinga tintele prin mijloace oneste, pastreaza mediul ambiant si are o atitudine respectuoasa fata de oameni. Cei care vor incerca sa-si realizeze obiectivele prin metode necinstite, vor fi loviti de esecuri si de dezamagiri.

Cum va fi anul 2020 al Sobolanului de Metal
Horoscopul chinezesc ne asigura ca imbinarea anului Sobolanului cu metalul va aduce noroc persoanelor ambitioase.

Cei care isi propun sa se imbogateasca si sa creasca pe scara ierarhica, Sobolanul le va ajuta sa obtina rezultatul dorit cu conditia ca aceasta persoana sa se dedice plenar acestui scop.

In plus, Sobolanul ajuta oamenii sa fie vizionari, iar metalul – sa fie mai rabdatori.

Sobolanul are o memorie buna, capabila sa retina cele mai mici detalii si sa extraga cand este necesar din profunzimile constiintei informatiile utile. El este intotdeauna plin de energie, poate imbina mai multe activitati simultan si cere altora executari prompte.

Sobolanul nu poate fi contrazis si nici nu incercati sa-i schimbati parerea. Sobolanul isi apara punctul de vedere si acest lucru il poate determina periodic spre un egoism. Anume din acest motiv in noul an trebuie sa luptam cu acest defect si in ciuda acestei tendinte distructive sa ajutam persoanele din jur.

Odata ce Sobolanul este un simbol al dragostei si atentiei, noile relatii din 2020 trebuie sa fie construite in baza unei increderi reciproce. In afara de aceasta, aceasta zodie nu suporta situatii in care oamenii ascund ceva unul de altul.

Calea onestitatii va deveni o prioritate, iar noua dragoste va fi una fericita si durabila. Insa, odata ce elementul metalului ii face pe cei din jur mult mai reci si mai putin comunicabili, stabilirea unor noi cunostinte va decurge foarte lent.

In ceea ce priveste starea sanatatii, in aceasta privinta anul 2020 ne va bucura. Expertii recomanda sa fim mult mai activi, sa facem sport, sa iesim din zona de confort. Astfel ne vom imbunatati dispozitia si starea sanatatii.

Cum trebuie sa intampinam noul an 2020 al Sobolanului de Metal
In pofida faptului ca Sobolanul isi aduna toate lucrurile de valoare in vizuina, el este un pragmatic si nu tolereaza gunoaie si lucruri inutile in casa. Curatenia generala in locuinta este una obligatorie in ajunul noului an. Trebuie sa strangem totul si sa spalam geamurile, prin care lumina va patrunde in casa.

Odata ce rozatoarele prefera niste cuiburi confortabile, sarbatoarea de revelion trebuie sa fie petrecuta in casa, alaturi de familie. Pe de alta parte, Sobolanule este un animal social, nu suporta plictiseala, motiv pentru care are nevoie de companii vesele.

In ce priveste paleta de culori, trebuie sa mentionam ca gospodarul anului 2020 prefera culorile de baza linistite: gri, alb, negru. O astfel de imbinare poate fi utilizata in tesuturile sclipitoare atat in decoratiile de revelion, cat si pentru propriul aspect.

Stilul si contururile stricte pot fi suplimentate cu accesorii stralucitoare: pandative metalice, cercei stralucitori, brose lucioase.

Daca va doriti mai multe nuante, dati prioritate culorilor pastelate, culori discrete si o decorare linistita a interiorului, punand accent pe detalii.

Puteti apela cu curaj la materialele eco, mai ales ca acestea sunt in tendinta acum. Utilizarea lor poate sublinia respectul fata de natura. Sobolanul va aprecia acest lucru.

Pentru masa de revelion exista anumite conditii speciale. Toate rozatoarele sunt niste omnivori cu un apetit bun, care prefera sa roada ceva. Anume din acest motiv masa de sarbatoare poate fi una bogata, diversificata, insa fara elemente exotice. Sunt suficiente bucate simple si satioase.

Un atribut important este cascavalul. Mozzarella, gorgonzola, camembert, parmezan vor imbuna Sobolanul.

Anul 2020 al Sobolanului de Metal – un an bisect
Noul an 2020 va fi unul bisect, adica in calendar va aparea a 366-a zi (29 februarie). Anul bisect nu este o sentinta, ci o exceptie de la regula! Sa renuntam la ideile ca acesta ar aduce mai multe nenorociri, catastrofe si un dezechilibru al vietii. Totul va fi exact invers.

Odata ce anul 2020 va fi unul al Sobolanului de Metal, astrologii au declarat deja ca metalul reprezinta o armura care ne va ajuta sa ne protejam de toate pericolele.

In acelasi timp, trebuie sa intelegem ca intr-un an bisect se pot intampla evenimente neasteptate, la care nimeni nu se asteapta.

Probabil, nu vom putea evita intrigi si conspiratii, insa acest lucru nu presupune ca trebuie sa asteptam pasivi in fata unor „uragane" fatale. Dimpotriva, in astfel de ani trebuie sa fim activi in toate aspectele vietii si sa construim planuri prin care sa reusim sa extragem cascavalul din capcana.

Astrologii afirma ca anul 2020 va deveni cea mai benefica perioada pentru incheierea unor casatorii, nasteri de copii, iar blana alba a soricelului „va eclipsa" cu puritatea ei toate indoielile si esecurile.



l


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.