Cauta:   

 

Joji - Pills / 2017 23 vizualizari  
Lex Gym by Lex Protect 28 vizualizari  
Joji - Normal People / 2020 17 vizualizari  
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
TERMENI SI CONDITII

Obligatii la inregistrare:

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.anuntulvideo.ro, va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, administratorii www.anuntulvideo.ro au dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra.

 

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de noi.

 

Obligatii:

a) sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;

b) sa nu publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;

c) sa nu publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;

d) sa nu promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme;

e) sa nu postati, difuzati sau transmiteti in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

f) sa respectati drepturile de autor; postati doar filmuletele facute de Dvs. sau pentru care aveti drepturi de folosire; aceasta inseamna sa nu postati filmulete pe care nu le-ati facut, sau sa nu folositi in filmuletele Dvs. un continut asupra caruia altcineva are drepturi de autor, fara a avea acordul acestuia.

Anuntul Telefonic actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. Anuntul Telefonic nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste incalcarea drepturilor de autor de catre utilizatorii sai, prin postarea pe www.anuntulvideo.ro a unui material asupra caruia nu au aceste drepturi.

Anuntul Telefonic isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, ii garantati firmei Anuntul Telefonic dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

 

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Anuntul Telefonic poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

Anuntul Telefonic nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

Anuntul Telefonic isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Anuntul Telefonic sau de catre un tert implicat.

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Anuntul Telefonic in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Anuntul Telefonic nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Anuntul Telefonic va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Anuntul Telefonic poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile www.anuntulvideo.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Anuntul Telefonic poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile Anuntul Telefonic.

 

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul www.anuntulvideo.ro

Anuntul Telefonic nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati Anuntul Telefonic permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

 

Responsabilitatile Anuntul Telefonic

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Anuntul Telefonic nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Anuntul Telefonic (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Anuntul Telefonic nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Anuntul Telefonic si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului www.anuntulvideo.ro. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Anuntul Telefonic vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.