Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Top 10 semne ca suntem deshidratati
391 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bozul
1.096 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce e bine sa mananci daca ai tensiunea mare
1.084 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Usturoi tocat pe talpile picioarelor
165 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De ce apar tulburarile de echilibru?
859 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dieta ANTI-candida
493 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Colecistita
1.514 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 motive pentru care iti e mereu foame
50 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul de ghimbir
1.089 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Glaucom
1.725 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Fucus

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.03.2016  Adauga la favorite 1.080 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Fucus este o alga marina, catalogata ca si planta medicinala, cunoscuta si folosita in intreaga lume pentru proprietatile sale terapeutice. Aceasta creste spontan pe coastele Marii Nordului, coastele nordice ale Oceanului Atlantic si Pacific si este folosita in hipotiroidie, reumatism, infectii bacteriene, cosmetica, fiind considerata un panaceu pentru o multime de afectiuni. Este ideala pentru mentinerea si dobandirea frumusetii, studiile aratand ca nu ar trebui sa lipseasca nici din tratamentele pentru slabit si nici din produsele de ingrijire.

Dizolva grasimea din tesuturi si stimuleaza metabolismul
Persoanele care se lupta cu kilogramele in plus vor fi incantate, mai ales ca tratamentul nu presupune niciun fel de efort sau regim alimentar. Savantii laboratorului european au incorporat intr-un plasture cea mai mare cantitate posibila si disponibila de principii de slabire active. Plasturele a fost creat pe baza proprietatilor algei naturale Fucus, alga folosita de sute de ani in Orient pentru mentinerea siluetei, a tineretii si a sanatatii. Aceasta a fost transformata intr-o puternica arma de combatere a grasimii, substantele sale active actionand timp de 24 de ore pe zi, dizolvand, practic, grasimea din tesuturi si stimuland metabolismul sa o elimine. Plasturele este conceput pentru a actiona zi si noapte, in mod regulat si continuu.

Creste elasticitatea pielii
In urma cu zece ani, Journal of Cosmetic Science (JCS) publica un studiu conform caruia alga Fucus are proprietati antiaging. Studiul demonstra ca aplicarea unui gel, care continea 1% extract de Fucus, pe o piele lipsita de fermitate, de doua ori pe zi, timp de cinci saptamani, tonifica pielea si crestea elasticitatea. Autorii atentionau ca, in mod normal, pielea devine flasca o data cu inaintarea in varsta si, de aceea, recomandau producatorilor de cosmetice sa profite de beneficiile acestei plante medicinale si sa o introduca in produsele lor.

Poate ajuta in preventia cancerelor favorizate de dereglarile hormonale
La fel ca alte specii de alge marine, si Fucus prezinta efecte antiestrogenice, motiv pentru care poate ajuta in preventia cancerelor favorizate de dereglarile hormonale. Un studiu facut public in 2004 de BBC evidentia ca aceasta alga are efecte pozitive asupra tulburarilor menstruale, mai ales in premenopauza la femeile care se confrunta cu cicluri anormale sau alte stari legate de acestea. Excesul de estrogen este asociat premenstrual cu retentia de lichide, cresterea in greutate, modificari ale dispozitiei, dureri de cap si crampe abdominale uterine.

Reduce nivelul zaharului din sange
Studiile efectuate pana acum in laborator fac din algele marine, printre care si Fucus, candidati viabili pentru prevenirea si tratarea cancerului. Cercetarile s-au efectuat numai pe animale, dar au evidentiat suprimarea cresterii si inmultirii celulelor canceroase. In plus, savantii americani au descoperit in compozitia algei Fucus elemente cu proprietati anticoagulante. Planta reduce colesterolul plasmatic si scade tensiunea arteriala la fel de bine ca medicamentele de sinteza. Mai mult, cercetarile institutului american au scos la iveala si faptul ca alga reduce nivelul zaharului din sange, putand fi folosita pentru tratarea diabetului.
Fucus se gaseste in magazinele de produse naturiste, in farmacii si mai ales in mediul online. Alga poate fi administrata sub atat sub forma de comprimate, cat si sub forma de pulbere. In functie de afectiune si de efectele dorite, medicul va poate prescrie intre unul si trei comprimate zilnic.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.