Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Monumente de tip Stonehenge in Brazilia
892 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casatorita cu Statul Islamic:
293 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tara minunilor subacvatice din Australia
221 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Natiunea suspecta
115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Utila, Honduras
1.166 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palenque, Mexic
663 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Puterile secrete
183 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Belo Horizonte -Brazilia
930 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MEGA ORASE: Sao Paulo
970 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Toate tarile care incep cu litera B
471 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Recife-statul Pernambuco-Brazilia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 03.07.2013  Adauga la favorite 1.121 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Recife este capitala si cel mai mare din statul Pernambuco, a cincea cea mai mare zona metropolitana din Brazilia cu 3.743.854 de locuitori, cea mai mare zona metropolitana din Regiunile Nord si Nord-Est si a V-cea mai mare zona de influenta metropolitana dinn Brazilia. Populatia orasului a fost 1.555.039 in 2012.

Recife este situat acolo unde raul Beberibe intalneste raul Capibaribe si se varsa in Oceanul Atlantic. Este un important port la Oceanul Atlantic. Numele sau este o aluzie la recifurile de corali care sunt prezente pe coasta orasului. Multe rauri, insule mici si cele peste 50 de poduri ce se gasesc in centrul orasului Recife ii dau caraterul si supranumele de „Venetia braziliana".

Regiunea metropolitana Recife este principala zona industriala a statului Pernambuco, produsele cele mai importante sunt cele derivate din trestie (zahar si etanol), electronice, produse alimentare, si altele. Datorita stimulentelor fiscale ale guvernului, multe intreprinderi industriale au inceput in anii 1970 si 1980. Recife are o traditie in a fi cel mai important centru comercial din Regiunea de Nord/Nord-Est a Braziliei, cu mai mult de 52.500 de societati comerciale in Recife, plus inca 32.500 in zona metropolitana, insumand peste 85.000 de societati comerciale.

Datorita investitiilor private semnificative si a fortei de munca calificate, Recife s-a transformat in al doilea cel mai mare centru medical din Brazilia (al doilea numai dupa Sao Paulo). Spitale moderne cu echipamente noi trateaza pacienti din mai multe state vecine. Ca toate celelalte orase din Nord-Est, Recife se axeaza pe dezvoltarea sectorului sau turistic. Plaja din Porto de Galinhas, de la 60 km sud de oras, a fost distinsa in mod repetat cu titlul de cea mai buna plaja din Brazilia si a reusit sa atraga multi turisti. Infrastructura pentru turisti si oameni de afaceri este printre cele mai dezvoltate din Brazilia, chiar daca este loc de mai bine.

Orasul este de asemenea un renumit centru educational, fiind sediul cele mai mari universitati din Pernambuco, Universitatea Federala din Pernambuco. Mai multe figuri istorice braziliene, printre care si poetul si abolitionistul Castro Alves, s-au mutat in Recife pentru a-si continua studiile.

Recife si Natal sunt singurele orase din Brazilia cu zboruri directe spre insulele Fernando de Noronha, sit al Patrimoniul Mondial UNESCO din 2001


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.