Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Grecia necunoscuta - Crezi ca stii totul despre Grecia ?
95 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Afla totul despre pisici
1.040 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Totul despre codul secret al lui Albert Einstein
1.335 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Comorile din Romania si domnitorii romani
487 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adevarate observatii de OZN in Europa
318 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Afla totul despre pisici
418 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De ce muncim ?
266 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Maresalul Ion Antonescu si Maria Antonescu !
180 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre limba dacilor
1.698 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Agartha Code - Adevaruri decriptate - Episodul 2
984 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Totul despre relatia om -caine

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.06.2013  Adauga la favorite 830 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Misterioasa istorie a cainilor a fost dezvaluita mai intai prin studiul si descoperirile arheologice. Exista dovezi a unor animale preistorice asemanatoare cainilor ce provin cu milioane de ani in urma si care au evoluat de-a lungul timpului. Tranzitia cainilor lupi in caini a inceput acum 100.000 de ani, dar domesticirea lor dateaza de acum 15-30.000 de ani. Multi cred ca oamenii au domesticit acest animal pentru nevoile personale. Cainii, fiind animale carnivore, se tineau dupa vanatori pentru a se hrani cu carne, motiv pentru care omul il putea domestici si dresa.
Domesticirea acestora, in timp, i-a facut sa fie dependenti de oameni, dar chiar si asa adesea acestia pot supravietui si in salbaticie procurandu-si singuri hrana. Care este castigul acestora? Hrana, dragoste, adapost, sanatate pot fi cateva din multele motive pentru care au nevoie de noi. Noi in schimb dorim sa avem un companion cu care sa ne jucam si pe care sa il dresam pentru scopul personal, oricare ar fi acesta: trasul saniilor, vanatoarea, paza si protectie, indrumarea turmelor, ajutorul acordat politiei si armatei, etc. In concluzie este o situatie de castig reciproc.
Prima legatura se formeaza in momentul in care patrupedul intra in viata dumneavoastra, crescand pe zi ce trece. Participarea la diverse activitati cu cainele este cel mai bun mod de a intari aceasta relatie. De asemenea prin antrenament, ingrijire, joaca si iubire aceasta legatura va creste considerabil. Iesirea in parc si cunoasterea altor oameni si animale este un mod de socializare prin care cainii construiesc legaturi puternice.
De asemenea legaturile dintre caini si oameni sunt necesare pentru terapia oamenilor cu probleme. Daca aveti un caine dresat, educat si sociabil puteti vizita spitale speciale sau case de copii pentru a ajuta oamenii si copiii care au nevoie de cineva care sa le ridice moralul si cu care pot interactiona fara probleme.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.