Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Anglia secolului al XVII-lea
265 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omul zilei (Anglia 1955) Comedie 85 min Man of the Momen
192 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciunul european al lui Rick Steves
286 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum a fost de fapt Jane Austen?
389 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciun in Germania in 1907
153 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Copehill Down, Wiltshire, Anglia
799 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Procesele vrajitoare ale Marii Britanii:Vendetta regelui
243 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cea mai ingusta strada din lume
1.465 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Destinata spatiului - prima femeie astronauta din German
214 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Batalia de la Stalingrad – Atacul
1.760 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Inghetati in viata )Anglia-Germania 1964 ) SF 80 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.03.2022  Adauga la favorite 148 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.
   
 
Frozen Alive

IMDB 4.0
Regia Bernard Knowles

Doi oameni de stiinta de la Unitatea de temperatura joasa a Organizatiei Mondiale a Sanatatii din Berlin - americanul Dr. Frank Overton (Stevens) si Dr. Helen Wieland (Koch), o germana de vest , au inghetat cu succes cimpanzei, i-au pastrat la -80°C timp de trei luni si le-a dezghetat fara efecte nocive. Scopul lor este sa treaca la oameni si sa-i salveze pe cei care sufera de boli incurabile in prezent.

Frank si Helen sunt afectuosi, dar Frank este casatorit cu Joan ( Delphi Lawrence ), o jurnalista de moda alcoolica. Iubitul ei, Tony Stein ( Joachim Hansen ), este un reporter de crima intr-un ziar.

Directorul unitatii de temperatura joasa, Sir Keith ( Walter Rilla ), i-a interzis lui Frank si Helen experimentelor umane. Ei au castigat un premiu prestigios pentru munca lor cu cimpanzeii si urmeaza sa primeasca fiecare 25.000 de dolari. Frank ii spune lui Joan ca ar trebui sa cumpere o casuta la tara, dupa care ea isi va renunta la slujba si va avea copii. Joan nu este entuziasmata. Este geloasa pe Helen deoarece crede ca Frank petrece prea mult timp cu ea. Frank si Joan se cearta, iar Frank pleaca sa lucreze la un experiment de toata noaptea cu Helen. Joan, la randul sau, iese cu Tony.

La apartamentul lui Tony, Joan si el se cearta, de asemenea, dupa ce si-a intrerupt intalnirea pentru a scrie un articol, care va dura toata noaptea. Cand Tony se muta intr-o alta camera pentru a scrie in liniste, o Joan beata isi ia pistolul semi-automat si pleaca. Ea merge la laborator pentru a o confrunta pe Helen, dar Frank o scoate fizic din incinta. Acasa, Joan si Frank se varsta, iar Joan spune ca si-ar dori sa fie moarta. Frank crede ca e proasta, dar apoi vede ca are o arma. In timp ce se lupta pentru el, pistolul se descarca, dar niciunul nu este lovit de glont. Frank scoate clema goala si crede ca arma este descarcata.

Dupa ce Joan sa trezit putin, ea il intreaba pe Frank daca le poate aranja o vacanta scurta si romantica. Frank spune da, dar numai daca o poate ajuta pe Helen sa termine un proiect in acea noapte. La laborator, el ii spune lui Helen ca, in ciuda ordinului lui Sir Keith, trebuie sa faca urmatorul pas si sa inghete un om - el. Tehnicianul de laborator Martin ( Albert Bessler ) o intreaba pe Helen cum ar trebui sa inscrie experimentul in jurnalul de bord al laboratorului. Helen spune ca, deoarece experimentul anterior a fost numerotat X700, inghetarea lui Frank este X701.

Tony merge la Joan sa-si ia pistolul. Spre surprinderea lui, Joan refuza o bautura, spunand ca e in caruta. Apoi declara ca este timpul sa-i spuna „auf wiedersehen" batranei si beate Joan, isi pune melodramatic pistolul in abdomen si se impusca, fara sa-si dea seama ca arma presupusa goala a avut un cartus viu in camera. Tony o culca, unde moare. Ii lasa corpul intins acolo si pleaca, luand pistolul cu el. O femeie de curatenie o gaseste pe Joan a doua zi dimineata.

Inspectorul de politie Prentow (Lukscky) si sergentul. Grun ( Wolfgang Gunther ) ajunge la laborator pentru a-l interoga pe Frank, subiectul principal in ceea ce presupun ca este uciderea lui Joan. Dupa ce afla ca a fost inghetat, Prentow cere ca Frank sa fie dezghetat imediat.

Intre timp, Tony vede un titlu intr-un ziar pe care scrie „Bekannte Mode-Journalisten tot aufgefunden! Ehemann verschwindet!" („Renumitul jurnalist de moda gasit mort! Sotul dispare!") si cheama-l pe unchiul sau, vicepresedintele Politiei, pentru a-i explica ce s-a intamplat de fapt. Mesajul despre moartea accidentala a lui Joan este transmis lui Prentow. Frank se dezgheta, viu si bine.

Un an mai tarziu, Frank si seful sau prietenos, Prof. Hubbard (John Logden) se relaxeaza in aer liber in timp ce Hubbard citeste cu voce tare un interviu cu Sir Keith, care isi asuma toata meritul pentru ca l-a inghetat si dezghetat cu succes pe Frank. Helen ocoleste coltul casutei, iar ea si Frank, brat la brat, pleaca impreuna.

Distributie
Mark Stevens ca Dr. Frank Overton
Marianne Koch ca Dr. Helen Wieland
Wolfgang Lukschy ca inspectorul de politie Prentow
Joachim Hansen ca Tony Stein
Delphi Lawrence ca Joan Overton
Walter Rilla ca Sir Keith (in credite ca Walter Rilia)
Helmut Weiss in calitate de presedinte
John Longden ca prof. Hubbard
Albert Bessler ca Martin (in credite ca Albert Ressler)
Sigurd Lohde ca Dr. Karl Merkeimer
Wolfgang Gunther ca sergent de politie. Grun


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.