Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Semintele de pepene rosu
1.307 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa alegem garantat un pepene verde dulce si copt
952 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scoatem miezul din pepene!
1.489 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tequilq Sunrise
1.314 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  25 DE NOI MODALITATI USOARE DE A TAIA FRUCTE SI LEGUME
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pictarea oualor intr-un mod original si incredibil
41 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 lucruri mai putin cunoscute despre pepenele verde
904 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dieta cu pepene rosu
871 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum alegeti pepenii galbeni
1.680 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa te costumezi in Elf
1.159 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

15 BUCATI DE PEPENE VERDE INCREDIBIL DE USOR

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.08.2021  Adauga la favorite 272 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
epene verde are o lista impresionanta de beneficii pentru sanatate, care includ sprijinul inimii sanatoase, ajuta la pierderea in greutate. Pepenele de pepene va ajuta sa hidrateze, deoarece contine 92% apa.

Pepene verde este un produs perfect pentru a va reimprospata in zilele fierbinti. Exista o multime de feluri de mancare pe care le puteti face de pe un pepene verde, dar mai intai ar trebui sa inveti cum sa o taie. Taierea unui pepene verde este o abilitate esentiala, deoarece va va usura viata. Nu uitati sa spalati un pepene verde inainte de taiere. Pregatiti un cutit ascutit si urmariti tutorialele noastre. De asemenea, veti invata cum sa serviti pepene verde si sa va faceti masa de petrecere chiar mai rece. Utilizati bastoane de lemn pentru a manca un pepene verde. Cel mai bun lucru este ca betele vor lasa mainile sa fie curate. Inca o modalitate de a taia pepene verde foarte repede si fara mizerie este sa taiati pe jumatate pepene verde. Taiati carnea in jumatati in patrate si scoateti carnea cu ajutorul unei linguri. Iar cea mai tare idee este sa taie un pepene verde folosind ata dentara. Vizionati videoclipul pentru a gasi un tutorial!

Iti plac deserturile? Puteti face un desert super delicios de la un pepene verde. Cosuri de pepene verde pe cola. Taiati doua gauri in pepene verde, introduceti doua sticle de cola inauntru, asteptati pana cand sticlele de Coke devin goale. Utilizati o scoica de inghetata pentru a scoate carnea din pepene verde de cola. Utilizati scobitori sau bete de lemn pentru a servi acest desert. Daca doriti sa sarbatoriti o zi de nastere, dar sunteti obosit de prajituri comune, faceti un tort fara coaja de pe un pepene verde. Pentru a face acest prajit simplu, taiati o crusta de pepene verde, apoi acoperiti-o in frisca si decorati-va cu fructe de padure. Acesta este cel mai bun desert pentru o petrecere de vara.

Faceti o bomba cu pepene verde folosind benzi de cauciuc. Va fi o multime de distractie atunci cand va exploda!

Marcaje temporale:

00:12 Pepeneaua de cola

00:58 Tortul de vara

01:49 Bomba cu pepene verde

02:20 Cum sa taiem un pepene verde

Acest videoclip este realizat in scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste caracterul complet, siguranta si fiabilitatea celor prezentate. Va asumati riscul pentru orice actiune pe care o intreprindeti pe baza informatiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi raspunzatori pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului sa-si foloseasca buna judecata, sa fie prudent si sa-si ia masurile de precautie necesare daca intentioneaza sa reproduca cele prezentate in videoclip.

Acest videoclip ar putea include activitati realizate de actorii nostri intr-un mediu controlat - te rugam sa-ti folosesti buna judecata, sa fii prudent si sa-ti iei toate masurile de precautie daca intentionezi sa reproduci ceva din cele prezentate in videoclip.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.