Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Bijuterii frumoase mai scumpe decat imperiul Britanic
211 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce sint uraganele?
240 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Australia
1.374 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eduard al VIII-lea al Regatului Unit
793 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Uraganele. 10 lucruri pe care nu le stiati
445 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Steve Jobs - miliarde de dolari
722 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Printesa Margaret, Contesa de Snowdon
1.381 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Principesa Margareta a Angliei
2.709 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Australia
1.111 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turandot restaurant Moscova
1.151 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

OJ Simpson

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.07.2020  Adauga la favorite 406 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
What Happened | Documentary 2017


Cazul O. J. Simpson, caz de crima (oficial Statul California contra lui Orenthal James Simpson) a fost un proces penal care a avut loc la Curtea Suprema din Los Angeles, in care fostului star de cinema si jucator in Liga Nationala de Fotbal O. J. Simpson i s-au adus doua capete de acuzare de crima in 12 iunie 1994, si anume uciderea fostei lui sotii, Nicole Brown Simpson si a unui prieten de-al ei, un chelner, Ron Goldman. Procesul a durat din 9 noiembrie 1994[1] pana in 3 octombrie 1995, cand Simpson a fost achitat.[2][3] Cazul a fost descris ca fiind cel mai mediatizat proces din istoria Americii.

Simpson a angajat o echipa de aparare super calificata, care a si fost supranumita "Echipa de vis", care a fost initial condusa de Robert Shapiro[5][6][7] si, ulterior de Johnnie Cochran, si includea si pe F. Lee Bailey, Alan Dershowitz, Robert Kardashian, Shawn Holley, Carl E. Douglas si Gerald Uelmen, plus doi avocati specializati in probe ADN: Barry Scheck si Peter Neufeld. Procurorii lui Los Angeles County credeau ca au un caz foarte bine instrumentat, dar Cochran a fost capabil sa convinga juratii ca exista o indoiala rezonabila privind proba de ADN (o forma relativ noua de probe la vremea aceea)[8] – inclusiv ca ar fi dovezi ca proba de sange ar fi fost viciata, impreuna cu alte probe prezentate de acuzare.[9] Cochran si echipa de aparare au mentionat, de asemenea, si abateri ale Departamentului de Politie din Los Angeles. Celebritatea lui Simpson si lunga durata a procesului televizat au indreptat atentia spectatorilor la nivel national cu privire la asa-numitul "proces al secolului". Pana la sfarsitul procesului penal, sondaje nationale au aratat diferente dramatice in evaluarea vinovatiei sau nevinovatiei lui Simpson intre cetatenii americani albi si cetatenii americani negri .[

Familiile Brown si Goldman au deschis proces impotriva lui Simpson, si pe 4 februarie 1997, juriul l-a gasit "responsabil" pentru cele doua decese. Familiilor le-au fost acordate daune compensatorii si punitive in valoare totala de 33,5 milioane de dolari.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.