Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Astragalus membranaceus)
1.046 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  (produsedingospodarie.ro )Produse traditionale romanesti
477 vizite - 0 comentarii
adaugat de coltucsiasociatii
 
  Constipatia - Laxative naturale cu care o putem combate
256 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nutritia in boala cronica de rinichi (partea a II-a)
132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remedii naturale pentru virozele respiratorii
218 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru prevenirea acneei
599 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acneea. Cauze si remedii
173 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ciuperca medicinala ce previne/combate cancerul si afect
159 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remedii naturale pentru hemoroizi
176 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bronsita - remedii naturiste
1.222 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Combate matreata cu produse naturale

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.09.2019  Adauga la favorite 509 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Un remediu simplu pentru matreata, pe care il gasesti in propria bucatarie, este otetul de mere. Nivelul de aciditate al otetului schimba PH-ul scalpului, prevenind aparitia cojitelor albe. Amesteca 4 linguri de otet de mere cu 4 linguri de apa si maseaza-ti pielea capului, o data la doua zile, pentru cel putin o saptamana. Lasa amestecul sa actioneze o jumatate de ora, apoi spala-te. Tot printre ingredientele acide de ajutor in eliminarea matretii se numara si lamaia. Maseaza-ti scalpul cu 2 linguri de suc de lamaie, lasa sa actioneze 5 minute si clateste. Amesteca apoi o lingura de zeama de lamaie intr-o ceasca cu apa si maseaza iar scalpul, apoi clateste-te din nou.

Un remediu bun pentru par si piele este uleiul de cocos, care ajuta la combaterea mancarimilor scalpului si diminueaza matreata. Maseaza bine scalpul cu ulei de cocos (aproximativ 3 linguri), acopera-ti capul cu un prosop si lasa uleiul sa actioneze timp de o ora. Spala-ti parul cu samponul tau obisnuit. Uleiul de masline poate fi folosit pe scalp si pe par seara, inainte de culcare. Acopera-ti apoi parul cu o casca de dus si eventual cu un prosop, iar dimineata spala-te pe cap cu samponul tau obisnuit.

Un leac impotriva mancarimilor este si aloe vera, care are un efect racoritor. Scoate gelul din cateva frunze de aloe si maseaza-l pe pielea capului. Dupa 15 minute, clateste-te. Usturoiul, agent antimicrobian cunoscut, are, de asemenea, efect antimatreata, desi mirosul nu e cel mai placut. Zdrobeste doi catei de usturoi si maseaza-ti scalpul cu ei, apoi clateste si spala-te cu sampon. Pentru a atenua mirosul tare de usturoi, il poti amesteca in 2 linguri de miere.

Sarea are multe intrebuintari in combaterea diferitelor probleme de sanatate. In acest sens, poate fi folosita si impotriva matretii si a mancarimii scalpului, avand efect abraziv si eliminand astfel cojitele si dezinfectand pielea. Maseaza-ti scalpul cu sare, pune-ti o casca de dus si stai o ora, apoi clateste-te cu apa calduta, dupa care spala-te cu sampon.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.