Home
Despre noi
Specialitati
Cardiologie
Chirurgie generala
Dermato-venerologie
Chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva
Endocrinologie
Ecografie
Diabet, nutritie si boli metabolice
Gastroenterologie
Ginecologie
Medicina Interna
Medicina Generala si de Urgenta
Medicina muncii
ORL
Oftalmologie
Stomatologie
Pediatrie
Urologie
Ortopedie - Traumatologie
Chirurgie vasculara
Flebologie
Proctologie
Neurologie
Laborator
Medici
Noutati
Asociatia West Clinique
Dr. Mitroi Costin Gabriel preturi
slide5.jpg
consultatii_medicina_interna.jpg
slide1.jpg
slide7.jpg
slide0.jpg
West Clinique
West Clinique Braila pe:
Despre noi
West Clinique, marca inregistrata la OSIM, este un nume nou pe piata serviciilor medicale private avand misiunea de a asigura, servicii medicale private de tratament si diagnostic, cu toate circuitele
Detalii
medici
„Sa faci bine." Amintiti-va ca despre asta este vorba a ceea ce reprezinta asistenta medicala. Dreptul pacientilor la acces servicii medicale de calitate si specializate trebuie redefinit si reinventat.
Detalii
Promotii
Incepand cu luna iunie West Clinique te asteapta cu promotii pentru tine si familia ta. Urmareste-ne pentru a fi la curent cu promotiile West Clinique si te asteptam cu drag!
Detalii
Ghidul pacientului
Pentru a obtine rezultate corecte ale analizelor medicale, produsele biologice trebuie sa fie recoltate si transportate la laborator in anumite conditii. Unele produse biologice pot fi recoltate de pacient la domiciliu, altele de personalul medical, in laborator. Personalul laboratorului poarta in timpul recoltarii si al prelucrarii probelor echipament de protectie (halat si manusi, masca, daca este necesar).
Detalii
Alatura-te echipei noastre!
Succesul nostru se bazeaza pe performanta, implicarea si profesionalismul fiecarui membru al echipei noastre.
Activitatea noastra se dezvolta permanent si odata cu aceasta asiguram numeroase oportunitati de angajare in cadrul clinicii.
Aplica acum!
Pregatire pentru colonoscopie – ora 12 - 15
In ziua dinaintea explorarii se poate manca obisnuit, numai pana la ora 14. Dupa aceasta ora nu este permisa decat ingestia de lichide limpezi - ceai indulcit, apa minerala , cafea slaba. In ziua anterioara explorarii este interzis sa se consume carbune medicinal, preparate de fier, seminte, rosii, struguri, - in general legume sau fructe. Foarte important este ca dupa ultima masa ingerata sa treaca minim 4 ore pana se incepe a se bea solutia de pregatire.
Incepand cu ora 18 in ziua dinaintea examinarii, se beau in decurs de cca 3-4 ore – 2 litri Endofalk (cate 2 plicuri de Endofalk se dizolva intr-un litru de apa, in total 3 litri) sau Fortrans 3 litri (1 plic/litru de apa), intr-un ritm cat mai constant. Ritmul lent, constant, previne balonarea abdominala, greata si voma (aceasta din urma nu este de dorit deoarece se pierde din substanta activa).
A doua zi dimineata, incepand cu ora 7, se va mai bea inca 1 litru solutie Endofalk sau Fortrans
Daca gustul solutiei de pregatire este greu tolerabil se poate adauga zeama de lamaie, zahar si in general orice fel de lichide limpezi (ceaiuri, sucuri - fara pulpa de fructe).
In final, obiectivul este el iminarea unui scaun apos limpede. In cazuri rare, daca scaunul nu este apos, explorarea este dificil de efectuat si este bine de contactat asistenta sau medicul endoscopist inainte ca pacientul sa vina la explorare.
Explorarea se face dupa ora 12.
Nu se vor consuma alimente solide decat dupa efectuarea colonoscopiei.
Medicatia curenta se poate administra inclusiv in ziua explorarii.
Pacientul trebuie sa cunoasca urmatoarele:
programarea se face cu cel putin 24 de ore inaintea explorarii
medicul care stabileste indicatia pentru explorare va explica indicatia, tehnica si reactiile adverse ale investigatiei
explorarea dureaza in medie 20-30 de minute
de regula se efectueaza medicatie antialgica si/sau sedativa pentru cresterea confortului procedurii si in acest caz este foarte recomandabil ca pacientul sa vina insotit; in plus, nu este permisa conducerea masinii timp de 6 ore dupa procedura