Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Proteza totala de sold.
279 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aciditate gastrica-tratament
322 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aciditate gastrica-tratament
64 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pericolele medicinei estetice
386 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Somnul - ELIXIRUL VIETII; Importanta colosala a somnului
163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Grasimea viscerala. Cum scapi de ea?
459 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dializa
1.624 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vasc
1.781 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pedicuta- beneficii si proprietati
2.304 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum putem vindeca rinichii cu bicarbonat de sodiu |
754 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Hidrocolonoterapia – indicatii si riscuri

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.02.2022  Adauga la favorite 338 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Hidrocolonoterapia implica irigarea colonului cu apa purificata pentru indepartarea toxinelor care se considera ca raman fixate pe peretii intestinali. Se considera ca hidrocolonoterapia poate „curata" colonul de aceste toxice si reziduuri. Cu toate acestea, nu sunt suficiente date clinice care sa sustina hidrocolonoterapia ca modalitate de detoxifiere a organismului sau de a imbunatati sanatatea.

Sustinatorii acestei metode cred cu tarie ca procedura poate mentine sanatatea optima a colonului si poate trata o varietate de afectiuni fizice. Acest lucru se bazeaza pe teoria porozitatii tesuturilor rectale si ale colonului, care pot absorbi substantele terapeutice mai bine decat daca sunt administrate pe cale orala. Altii sustin ca prin eliminarea toxinelor si resturilor fecale din colon, exista o expunere mai putin toxica la substantele gasite in scaun.
In timpul procedurii, apa care este folosita pentru irigarea colonului, practic, hidrateaza peretii acestuia. Ca rezultat, orice urme de materii fecale, mucus si alte substante sunt slabite si eliminate. Astfel, se considera ca productia de toxine este inhibata si toate cele existente sunt eliminate. Se considera ca acest lucru imbunatateste functia muschilor din colon, ceea ce duce la un peristaltism mai eficient. Aceasta se numeste reantrenare musculara a colonului. Pe langa o imbunatatire a functiei muschilor intestinali, se crede ca o curatare a colonului imbunatateste capacitatea intestinelor de a absorbi substantele nutritive.

Etapele hidrocolonoterapiei sunt hidratarea (se administreaza apa pentru a iriga colonul), activarea (hidratarea activeaza peristaltismului) si evacuare (peristaltismul evacueaza continutul colonului).

Hidrocolonoterapia se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv special. Se stabileste o anumita temperatura si presiune pentru „spalarea" intestinului. Procedura dureaza cam 40-45 minute. Se foloseste apa purificata ce ajunge in colon prin intermediul unui specul plasat la nivel rectal, uneori este lasata sa actioneze un moment, si la final se elimina. Se folosesc in total aproximativ 60 litri de apa.

Indicatii
Sustinatorii acestei proceduri sugereaza ca poate imbunatati sanatatea colonului si poate fi utila pentru urmatoarele probleme:

tulburari digestive – diaree, constipatie, digestie lenta, flatulenta, colon spastic, sindromul de colon iritabil, distensie abdominala etc.;
sindrom de malabsorbtie;
edeme;
probleme de pierdere in greutate sau de crestere in greutate;
afectiuni si probleme dermatologice – acnee, eczeme, riduri, cearcane, imbatranirea prematura a pielii etc.;
afectiuni osteo-articulare precum artrita sau reumatism;
oboseala cronica;
astm si alergii;
imunitate scazuta;
lipsa puterii de concentrare, probleme de memorie;
iritabilitate si depresie;
migrene etc.
Curatarea colonului – numita si irigare a colonului – in astfel de scopuri nu este necesara. Asta pentru ca sistemul nostru digestiv elimina deja deseurile si bacteriile din organism. Curatarea colonului este utilizata in mod normal ca pregatire pentru proceduri medicale, cum ar fi o colonoscopie, si uneori pentru cazurile severe de constipatie. Cu toate acestea, unii practicieni recomanda curatarea colonului in alte scopuri, cum ar fi detoxifierea. Nu exista suficiente date clinice care sa demonstreze eficienta si siguranta acestei metode.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.