Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tinctura si Propolisul - bolile pe care le trateaza
152 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Argila-masti pentru toate tipurile de ten
488 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vitamina D si durerea cronica de Dr. Andrea Furlan
280 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa buna de slabit
1.125 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ulei de dovleac:
761 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Propolisul, aliat in lupta impotriva cancerului
197 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nucile, hrana creierului
1.073 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Graul si beneficiile lui pentru organism
577 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Metoda care iti curata ficatul de toxine
1.396 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cat de importanta este vitamina D3 pentru organism
564 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Propolisul face minuni pentru organism

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.11.2014  Adauga la favorite 1.238 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Propolisul e unul dintre remediile naturii cu un puternic rol antiinfectios, caci poate sa distruga peste 20 de tipuri de bacterii si aproximativ 30 de virusuri. In Grecia Antica era folosit pentru tratarea abceselor, in timp ce in Mesopotamia era utilizat pentru dezinfectarea ranilor.

Acest produs apicol este prelucrat de albine, dupa ce colecteaza substante rasinoase din mugurii a peste 20 de specii de copaci. In compozitia propolisului se gasesc enzime, vitaminele A,B,E, cat si nenumarate saruri si minerale.

Grabeste vindecarea herpesului

Datorita proprietatilor cicatrizante si antiinfectioase, propolisul e indicat in tratarea herpesului. Se aplica tinctura de propolis, de 3-4 ori pe zi, direct pe zona afectata, pana la vindecare. Propolisul are si efect antiviral, ceea ce inseamna ca impiedica raspandirea virusului Herpres Simplex, care provoaca infectia.

Intareste imunitatea

Cu ajutorul acestui leac al naturii, poti creste capacitatea de rezistenta a organismului la infectii, mai ales ca se apropie sezonul rece. Iei o lingurita de pulbere de propolis dimineata, pe stomacul gol, cat si seara.

Urmeaza cura timp de 21 de zile. Un studiu al cercetatorilor americani de la Universitatea din Chicago a aratat ca propolisul are si proprietati antitumorale, fiind de ajutor in cancerul de prostata, de colon si in cel mamar, caci impiedica raspandirea celulelor canceroase.

Lupta cu infectiile

Cunoscut si drept „penicilina ruseasca“, propolisul are proprietati antivirale, antifungice si antiseptice. De aceea, este recomandat in tratarea virozelor respiratorii, a laringitelor si a amigdalitei. Si femeile care sufera frecvent de infectii urinare pot urma o cura cu tinctura de propolis, timp de 30 de zile. Se iau 40 de picaturi, amestecate cu putina apa, de 2 ori pe zi.

Trateaza gingivita

Mai multe studii recente au aratat ca apa de gura cu propolis este indicata in tratarea gingivitei, dar si a candidozei bucale. Este, de asemenea, eficienta si in combaterea mirosului neplacut al respiratiei. Amesteci 40 de picaturi de tinctura cu 200 ml de apa calduta si cu o lingurita de miere. Clatesti gura, timp de 2-3 minute, de 3 ori pe zi.

Ajuta la vindecarea ulcerului

O cura cu propolis este de ajutor si in cazul celor care sufera de ulcer, mai ales cel cauzat de infectia cu Helicobacter Pylori. Dizolvi 30 de picaturi de tinctura de propolis in jumatate de pahar cu apa. Iei remediul in fiecare zi, inainte cu 20 de minute de masa. Cura se tine o luna de zile.

Stiai ca...

....ranile se vindeca mai repede daca aplici pe zona afectata o compresa cu tinctura de propolis.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.