Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Siropul de usturoi
143 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Siropul de maci, remediul care te ajuta sa redevii calma
1.490 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Faceti sirop de tuse de casa!
297 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Suc care topeste tot ce mananci in timpul zilei
268 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretele sucului de rosii
375 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Siropul de ceapa - cu miere si lamaie.
178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Miere cu muguri de brad, un elixir cu puteri exceptional
982 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noni
1.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Antrenament eficient pentru acasa #1
498 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ananasul, remediul durerilor digestive
161 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Sucul de ananas mai eficient decat siropul de tuse

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.05.2017  Adauga la favorite 952 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ananasul contine bromelina, o enzima cu proprietati anti-inflamatorii. Acesta lupta impotriva infectiilor si distruge bacteriile. Sucul de ananas proaspat, poate suprima tusea de cinci ori mai eficient decat siropul de tuse.
O cana de suc de ananas contine aproape 50% din necesarul zilnic de vitamina C. Acest nutrient util lucreaza pentru a implementa utilizarea enzimelor vitale in organism, care regleaza metabolismul si care ofera corpului energie.
Sucul de ananas contine, de asemenea, un nivel ridicat de mangan, un mineral care ajuta predominant tesutul conjunctiv si oasele. Manganul lucreaza in organism avand rolul de a ajuta corpul sa absoarba mai mult calciu, de a metaboliza glucidele si grasimile.
Bromelina, o alta substanta importanta continuta de ananas, este adesea cunoscuta ca un anti-inflamator natural pentru afectiuni precum artrita. Este una dintre cele mai populare suplimente din Germania, unde este aprobat pentru tratamentul inflamatiilor si umflarii nasului si a sinusurilor cauzate de o interventie chirurgicala.
Daca aveti unul dintre mai multe tipuri de tuse persistente si nu este ceva mai grav, ca pneumonia, puteti incerca siropul de ananas in locul clasicelor siropuri de tuse. Este mai putin costisitor, nu are substante chimice toxice si contine nutrienti care va ajuta in lupta cu raceala.
Sucul de ananas ajuta la calmarea durerilor in gat, ajutand organismul in procesul de eliminare a mucoasei nazale. Mucusul din plamani sau sinusuri poate provoca spasme aparent fara sfarsit, de tuse, stranut si infectii dureroase. Intr-un studiu publicat in “Der Pharma Chemica", in 2010, cercetatorii au incercat sa gaseasca tratamente benefice pentru pacientii care au tuberculoza, o boala infectioasa de multe ori cauzata de Mycobacterium tuberculosis. Ca parte a studiilor lor, au descoperit ca un amestec de suc de ananas crud, piper, sare si miere administrat pacientilor in fiecare zi a ajutat la dizolvarea mucusului din plamani.
Intr-un studiu ulterior de cercetare s-a constatat ca extractele din ananas ar putea reduce mucusul de cinci ori mai rapid decat orice sirop de tuse. Pacientii s-au recuperat de 4,8 ori mai repede si au aratat o scadere a tuturor simptomelor legate de tuse prelungita.
Cei mai multi dintre noi nu avem nevoie de zahar suplimentar in dietele noastre, in cazul in care suferi de tuse prelungita, nu mai lua siropuri de tuse inutile si nesanatoase, foloseste suc de ananas, neindulcit, natural , si vei sta departe de raceala.
Iata o reteta simpla si extrem de eficienta pentru lupta impotriva racelii :
– 1 cana de suc de ananas proaspat – 1/4 ceasca de suc proaspat de lamaie – 1 bucata de ghimbir (aproximativ 3 cm) – 1 lingurita de miere – 1/2 lingurita de piper
Combina toate ingredientele si consuma 1/4 cana, 2-3 x / zi , repetand reteta zi de zi.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.