Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Noni
390 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  BERGISTEROL
1.696 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tine cu dintii de tiroida ta
527 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cardamonul, Beneficii si Contraindicatii
138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Toamna, atentie la crizele de ulcer
648 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ulei de dovleac:
761 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Durerile de spate - terapii alternative
1.650 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nucile si ultima descoperire
1.562 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mananca aceste alimente dupa 50 de ani
43 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente pentru intarirea sistemului imunitar
627 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Noni

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.08.2012  Adauga la favorite 1.814 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Provenita din Polinezia franceza din Pacific, planta noni, din familia Rubiaceae, are multiple proprietati curative. Sucul obtinut din acest fruct este bogat in minerale, vitamine si aminoacizi.

Sucul de noni

Noni este un copac vesnic verde cu fructe verde cu galben cu un miros unic si un gust amar. Copacul face fructe de mai mult de zece ori pe an. Este procesat intreg, cu frunze, crengi si radacini, dar fructul este folosit in principal in productia de suc, folosit de obicei in medicina traditionala, pentru ca este considerat ca are proprietati curative.

Sanatate naturala

Proprietatile medicinale ale plantei noni sunt cunoscute de secole, de aici si numele plantei de „aspirina straveche". Din cauza regiunii in care creste, se mai numeste si „penicilina polineziana". Vracii tribali numeau planta „ucigasul durerii".


Sucul de noni contine multe elemente folositoare in multe boli, care pot fi folosite in scopuri terapeutice. In fructul de noni se gaseste xeronina, un alcaloid ce stimuleaza imunitatea. De asemenea, fructul contine seleniu, care este eficient impotriva cancerului. Regenereaza celulele si functiile acestora, curata corpul de toxine si sustine arderea grasimilor; de aceea, este recomandat pentru persoane ce urmeaza diete sau pentru persoane care vor sa slabeasca. Creste capacitatea memoriei si nivelurile de concentrare, are efecte antidepresive, proprietati de reducere a stresului, inmoaie pielea si imbunatateste starea parului si a unghiilor. Reface rezervele de nutrienti si vitamine, si ajuta la absorbtia acestora. Sucul de noni este folosit ca supliment alimentar in diabet, arteroscleroza, artrita si alte boli ale articulatiilor; este folosit in probleme legate de imunitate si de sistemele respirator, digestiv si circulator, ca si in prevenirea cancerului. Functioneaza ca analgezic si ca agent antiflogistic. Este folosit, de asemenea, in tratarea dependentelor de substante chimice.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.