Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Imagini rare cu Constantin Brancusi filmat la lucru
1.087 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Semne care iti arata ca esti sub influenta unor energii
460 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Constantin Brancusi.Coloana sau Lectia despre infinit
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Masacrul de la Fantana Alba
793 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Caracatita
487 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alfabetul Braille
1.546 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  60 de minute filmate de Brancusi
962 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Judetul Dolj
1.026 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Drum de fier prin Defileul Jiului
523 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adevarul din spatele artelor martiale
119 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Coloana infinitului din Tirgu-Jiu emite energii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.08.2013  Adauga la favorite 1.039 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Constantin Brancusi (19.02.1876 - 16.03.1957) a creat la Targu Jiu un complex nemuritor de trei sculpturi in aer liber, unic in lume: Masa tacerii, Poarta sarutului si Coloana Infinitului. Coloana Infinitului capteaza energiile terestre pe care le emite in exterior. Energiile emanate de suprafetele Coloanei Infinitului au fost masurate pana la distanta de 200 de metri.

Date despre Coloana Infinitului

Coloana Infinitului din Targu Jiu are o inaltime de 29,330 metri si o greutate de 29,173 Kg. Este construita din metal feros (placi din fonta), dupa formula 1/2 + 15 + 1/2 si dupa "legea armoniei plastice", descoperita si perfectionata de Brancusi, de forma 1 - 2 - 4, unde 1 = 45 cm (marimea laturii mici a triunghiului de piramida, de forma unui patrat), 2 = 90 cm (marimea laturii mari a trunchiului de piramida, de forma unui patrat), 4 = 180 cm, inaltimea trunchiului de piramida. Trunchiurile de piramida, goale pe dinauntru, sunt fixate cap la cap pe un miez central de otel, cu sectiune patrata, uniforma pe toata inaltimea Coloanei Infinitului. Exteriorul Coloanei a fost curatat prin sablare cu nisip special, ulterior fiind pulverizate doua straturi de praf metalic, unul de zinc si celalalt de alama, la o temperatura mai ridicata.

In timpul celui de al doilea razboi mondial, Coloana Infinitului a rezistat eforturilor zadarnice de a fi doborata la pamant de tancurile nemtilor si rusilor. In urma acestui fapt, coloana prezinta o deviere la varf semnificativa, de marimea unui triunghi echilateral cu latura de 33 cm.

Coloana Infinitului a devenit obiect de studiu pentru oamenii de stiinta din tara noastra. Astfel, profesorul universitar dr. ing. A. Maruta a facut anumite masuratori si a constatat ca aceasta Coloana emite radiatii de energie pe patru directii. Nu cunoastem cauza care l-a determinat pe ing. Maruta sa faca aceasta cercetare si descoperire uimitoare, dar ne permitem sa avansam urmatoarele considerente privind emanatiile de energii ale Coloanei Infinitului.

Curentul electric teluric si efectul de piramida al componentelor Coloanei Infinitului

Intesitatea campului magnetic al Terrei este relativ slaba. In general, neperceptibila de om, variaza intre 0,3 gauss la Ecuator si de 0,7 gauss la poli. Dar exista locuri pe Terra unde intensitatea campului magnetic este de peste 10.000 de ori mai puternica, formand anumite anomalii magnetice. Este foarte probabil ca sub Coloana Infinitului exista o astfel de anomalie magnetica, care se poate masura.

S-a constatat ca Terra este o gigantica pila electrica alcalina, care mai primeste electricitate si din exterior. Oceanul Planetar (apa lui are un gust sarat si amar) este un veritabil electrolit alcalin care, in interactiune pemanenta cu rocile limitrofe heterogene (amestec de numeroase elemente chimice distribuite neuniform), roci ce au devenit veritabili electrozi masivi, au produs curentul electric teluric. Acest curent electric este amplificat atat de particule electrice provenite din radiatia cosmica (particule ce se inscriu in spirala pe liniile de forta ale campului geomagnetic), cat si de electrizarea prin frecare datorita vanturilor si mareelor. Consideram ca pe sub fundatia Coloanei Infinitului trece o fasie de curent electric teluric, datorita configuratiei terenului din acel loc.

Numerosi cercetatori au constatat ca piramidele prezinta energii enigmatice, care se manifesta in doua planuri verticale, perpendiculare pe laturile bazei si care se intersecteaza catre varf. Aceste energii au fost numite "radiatii de forma", iar efectul lor poarta numele de "efectul de piramida". Energia emanata de piramida este maxima intr-o zona din centrul unei sectiuni orizontale, plasata la inaltimea de 1/3 de la baza piramidei. Coloana Infinitului este formata din trunchiuri de piramida, cu baza patrata, pe toata inaltimea ei.

Energiile terestre se prezinta sub forma unor retele geobiologice, iar intersectiile lor pe directii perpendiculare formeaza, pe suprafata pamantului, noduri geopatologice. S-a constatat ca fundatia Coloanei Infinitului s-a pus in centrul unui astfel de nod, colector de energii. Deci, Coloana Infinitului capteaza energiile terestre pe care le emite in exterior. Suprafetele laterale ale acestei Coloane (de forma unor trapeze rasturnate) emit radiatii pe directii perpendiculare ale acestei suprafete, de natura magnetica si telurica, generate de factorii aratati mai sus. Energiile emanate de suprafetele Coloanei Infinitului au fost masurate pina la distanta de 200 de metri.

Citeva intrebari necesare

1. Pentru ca Brancusi sa poata amplasa Coloana infinitului in centrul unui nod geobiologic a fost oare inzestrat cu "al sasele simt", care sa-i fi permis gasirea acestui nod?
2. Brancusi stia oare atunci ca aceasta Coloana este amplasata chiar pe axul paralelei 45° latitudine nordica?
3. Brancusi cunostea la acea veme (anii 1935/1936) efectul de piramida? Coloana infinitului putea fi construita din elemente de sfere metalice, retezate la capetele unui diametru, din elemente de clepsidra, din elemente din trunchi de con etc.
4. Brancusi a fost inzestrat si cu o putere sacramentala? Indiferent cite intrebari s-ar putea formula, un lucru este sigur: aceasta Coloana a infinitului poate fi asemuita cu o scara la ceruri, o prefigurare a zborului interplanetar, un simbol al infinitului.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.