Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  OZN-euri Dovada este acolo
286 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 4 misterioase aparitii OZN
232 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Alien Files: OZN-uri in curs de investigare
354 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  STRAINII ANTICI: ORIGINEA UMANITII
230 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  OZN-uri investigate -ep 1
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Garry Nolan: OZN-uri si extraterestri |
345 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterul Aldebaran
238 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cateva noutati despre OZN-uri
40 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intalniri incredibile cu OZN-uri
180 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria OZN-rilor
558 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

OZN-euri si strainii Mitul calatoriilor in spatiu

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.02.2022  Adauga la favorite 110 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
De mai bine de 40 de ani, oamenii au trait in spatiu pe perioade mai lungi de timp - mai intai pe statiile spatiale Saljut si Skylab, astazi pe statia spatiala internationala ISS si poate in curand intr-o nava spatiala in drum spre Marte. Dar omul nu este facut pentru spatiu. Universul este atat de ostil vietii incat oamenii nu pot supravietui acolo permanent. Scepticii, teoreticienii conspiratiei sustin ca orice calatorie spatiala cu echipaj uman este doar o drama bine pusa in scena, iar aterizarea pe Luna este cea mai mare minciuna dintre toate. De cand omul si-a propus sa cucereasca spatiul cosmic si apoi universul, teoreticienii conspiratiei insotesc munca oamenilor de stiinta si a exploratorilor. Si, in acelasi timp, OZN-uri (obiecte zburatoare neidentificate) au fost vazute cu pretentii de vizite ale martianilor tai preferati, alias extraterestrii. Inaintarea omenirii in spatiu a declansat imaginatia pamantenilor de cand oamenii s-au uitat pentru prima data la stele. Si astfel, pe langa descoperirile de epoca, au aparut si nenumarate mituri si legende.

Lumea nu este suficienta pentru teoriile conspiratiei. De la primele lansari in spatiu au existat numeroase mituri si legende in jurul calatoriilor in spatiu si a astronautilor. Primele imagini din spatiu au reprezentat planeta noastra sub forma sferica. „Toate minciunile" a fost un strigat auzit imediat de la asa-zisii experti.: „Pamantul este si ramane un disc". Pana astazi, exista sustinatori ai teoriei pamantului plat, care a fost de fapt respinsa chiar inainte de nasterea lui Hristos.

Afirmatia ca pamantul este plat a fost aproape disparuta, dar internetul ajuta la alimentarea acestei teorii intr-un fel de renastere a prostilor. Orice fel de teorie a conspiratiei inventata vreodata in contextul calatoriilor in spatiu are o renastere in epoca World Wide Web. Cea mai mare dintre toate este negarea aterizarii cu succes a omului pe Luna.

Niciun alt eveniment uman nu a generat speculatii atat de salbatice precum aterizarea pe Luna a lui Neil Armstrong, precum si a celor unsprezece astronauti americani. La doar cateva luni dupa primii pasi pe Luna, scepticii au acuzat NASA, oamenii de stiinta si astronautii sai si intregul guvern american de mincinosi. Aterizarea nu a avut loc niciodata, imaginile live au fost inregistrate in studiourile de la Hollywood, intregul program lunar este un bluff imens. Pana in ziua de azi, in ciuda dovezilor contrare, teoreticienii conspiratiei continua sa bata tamburul negarii.
Dar se intampla multe si pe planeta Pamant. De cand omul a cucerit spatiul, mai intai cu baloane si apoi cu avioane, locuitorii pamantului vad in mod regulat obiecte zburatoare necunoscute: OZN-uri. Primele OZN-uri au fost raportate la sfarsitul secolului al XIX-lea; cam in acelasi timp cu primele incercari de a lansa spre cer avioane mai grele decat aerul. OZN-urile leviteaza creaturi extraterestre pe Pamant pentru a colecta oameni ca obiecte de cercetare sau pentru a pastra contactul cu liderii puternici ai lumii. Mai sunt: ​​se crede ca armata americana a capturat mai multi extraterestri si i-a tinut ascunsi intr-o facilitate secreta, inclusiv farfuriile zburatoare cu care au aterizat. Situl: Un loc de testare al Fortelor Aeriene ale SUA in desertul Nevada cunoscut sub numele de Zona 51.
Dar chiar si problemele de zi cu zi si fenomenele de calatorie spatiala cu si fara pilot creeaza in mod repetat hrana pentru sceptici, indoielnici si teoreticieni ai conspiratiei. Filmele SF sunt, de asemenea, surse fantastice pentru crearea de noi mituri si legende.
In acest episod din Spacetime, incercam sa aruncam putina lumina asupra taramului intunecat al conspiratiilor, miturilor si legendelor. Astronautul Ulrich Walter explica ce se intampla cu adevarat cu oamenii din spatiu, daca se gasesc fara costum spatial. El ne arata cum sa traim si sa supravietuim in imponderabilitate si de ce chiar si zborurile adanc in sistemul solar nu trebuie sa fie letale pentru oameni. Ne uitam la ce inseamna observarile OZN si ce se afla in spatele lor si de ce Zona 51 este atat de misterioasa.
Examinam suprafata lui Marte, care a aparut pe primele fotografii ale Planetei Rosii si multimile de oameni ingrozite. Va explicam functia unitatii warp si daca puteti calatori cu adevarat prin univers cu el. Si, desigur, explicam de ce omul a pus de fapt piciorul pe Luna


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.