Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Monumente de tip Stonehenge in Brazilia
892 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Recife-statul Pernambuco-Brazilia
1.122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Puterile secrete
183 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MEGA ORASE: Sao Paulo
972 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Toate tarile care incep cu litera B
472 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Teatrul Amazon -Manaus-Brazilia
1.053 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pierdut printre straini - BRAZILIA-
2.530 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 al celor mai populate tari de pe glob-India
1.290 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 al celor mai populate tari de pe glob-Brazilia
1.099 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata in transformare
368 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Belo Horizonte -Brazilia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 03.07.2013  Adauga la favorite 931 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Belo Horizonte este capitala si cel mai mare oras din statul brazilian Minas Gerais, situat in regiunea de sud-est a tarii. Potrivit datelor recensamantului din 2010, orasul are o populatie de 2.375.440 locuitori in nucleul sau urban, ceea ce face ca acesta sa fie al saselea cel mai populat oras din Brazilia, dupa Sao Paulo, Rio de Janeiro, Salvador, Brasilia si Fortaleza. Cu toate acestea, cu peste 5.497.922 de oameni (in 2010), care locuiesc in regiunea metropolitana Belo Horizonte, formata din mai mult de douazeci de orase, acesta se situeaza pe locul trei in clasamentul celor mai populate zone metropolitane dupa Sao Paulo si Rio de Janeiro.

Regiunea a fost colonizata pentru prima data in secolul al XVII-lea, dar orasul, asa cum este cunoscut astazi, a fost proiectat si construit in anii 1890, cu scopul de a inlocui Ouro Preto din functia de capitala a statului Minas Gerais. Orasul dispune de un amestec de cladiri contemporane si clasice, si gazduieste multe cladiri emblematice pentru arhitectura moderna braziliana ,de exemplu Complexul Pampulha. In planificarea orasului, Aarao Reis si Francisco Bicalho au fost inspirati de planificarea urbana din Washington, DC.[1] Orasul s-a angajat in programe notabile de revitalizare urbana si siguranta alimentara, pentru care a fost distins cu premii internationale.

Orasul este construit pe mai multe dealuri si este complet inconjurat de munti.[2] Exista mai multe parcuri mari in imprejurimi. Parque das Mangabeiras, situat la 6 km sud-est de centrul orasului, pe dealurile din Serra do Curral, are o vedere foarte buna catre oras. Acesta are o suprafata de 2,35 km2 (23.500 de hectare). Mata do Jambeiro este o rezervatie naturala ce se intinde pe 912 de hectare , cu vegetatie tipica Padurii Atlantice, Mai mult de o suta de specii de pasari locuiesc in rezervatie, precum si zeci de specii de mamifere


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.