Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  In vizita la un trib de... CANIBALI
1.394 vizite - 0 comentarii
adaugat de bunele
 
  Adevarul din spatele artelor martiale
116 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Legea Rezonantei
365 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spadasinul (SUA 1948 ) Aventuri 80 min
27 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aer conditionat - istoria lui
1.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lungul drum al dragostei (SUA 2005) Western 120m Sb rom
445 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele jaf din tren (1963)
188 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Proiectul 10-10-10 - Pastila sau perceptie.
259 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  John Pemberton, omul care a inventat Coca-Cola
316 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scriitorul Frank Herbert - Profetul Dunei
1.304 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Bruce Willis

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.11.2018  Adauga la favorite 428 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Nume real: Walter Bruce Willis
· Locul nasterii: Idar-Oberstein, West Germany
· Data nasterii: 19.03.1955 (63 ani)
· Ocupatie: Actor, producator, scenarist, compozitor · Constitutie: atletica
· Inaltime: 180 cm
· Culoarea ochilor: albastri
· Culoarea parului: chel
· Zodia: Pesti
· Etnie/rasa: alba
· Liceul: Penns Grove High School, Penns Grove, NJ (1973) · Universitate: Montclair State College (dropped out)
· Religie: protestanta
.Tara SUA

Bruce Willis s-a nascut intr-o baza militara americana in Idar-Oberstein, Germania de Vest. In 1957, parintii sai (David Willis - soldat american si Marlene - de origine germana) s-au intors impreuna cu fiul lor de doi ani, Bruce, in Penns Grove, New Jersey.

Bruce Willis a devenit faimos in perioada 1980, realizandu-si o cariera de actor de invidiat la Hollywood, facand mari furori in special cu rolul sau John McClane in seria "Die Hard". A fost casatorit cu actrita Demi Moore avand impreuna trei fete inainte de divortul lor din 2000 dupa treisprezece ani de casatorie. Pe langa cariera sa de actor, Bruce si-a dezvoltat si cealalta latura a sa, muzica, scotand cateva albume si aparand in numeroase show-uri de televiziune si a reusit remarcabila realizare de a juca in peste 60 de filme.

Specializat in filme de suspans, joaca de regula rolul politistului / detectivului curajos, inteligent si mucalit care alterneaza tirul gloantelor cu cel al vorbelor de duh.

BRUCE WILLIS si-a demonstrat versatilitatea incredibila intr-o cariera care a inclus roluri extrem de diverse, de la boxerul din filmul lui Quentin Tarantino, “Pulp Fiction" (castigator al Palme D’Or la Cannes, in 1994), contractorul afemeiat din filmul lui Robert Benton “Nobody’s Fool," curajosul calator spatial din filmul lui Terry Gilliam “12 Monkeys," veteranul din Vietnam traumatizat in pelicula lui Norman Jewison “In Country," psihologul plin de compasiune din filmul lui M. Night Shyamalan nominalizat la Oscar, “The Sixth Sense" (rol pentru care a castigat Premiul People’s Choice) si – desigur - rolul sau emblematic, detectivul John McClane din seria de filme “Die Hard".
Lungul sir de filme in care a jucat include productii semnate de regizori apreciati precum Michael Bay (“Armageddon"), M. Night Shyamalan (“The Sixth Sense" and “Unbreakable"), Alan Rudolph (“Mortal Thoughts," “Breakfast of Champions"), Walter Hill (“Last Man Standing"), Robert Benton (“Billy Bathgate," “Nobody’s Fool,"), Rob Reiner (“The Story of Us"), Ed Zwick (“The Siege"), Luc Besson (“The Fifth Element"), Barry Levinson (“Bandits," “What Just Happened"), Robert Zemeckis (“Death Becomes Her") si Robert Rodriguez (“Sin City," “Grind House").

Palmaresul sau cinematografic mai include titluri precum “The Jackal," “Mercury Rising," “Hart’s War," “The Whole Nine Yards" (si continuarea sa, “The Whole Ten Yards"), “The Kid," “Tears of the Sun," “Hostage," “16 Blocks," “Alpha Dog," “Lucky Number Slevin" si “Perfect Stranger." A fost vocea lui Mikey, bebelusul smecher din “Look Who’s Talking" si “Look Who’s Talking Too", dar si a personajelor RJ & Spike din filmul de animatie “Over the Hedge" si “Rugrats Go Wild!"

Cel mai recent proiect al sau a fost rolul jucat alaturi de Tracey Morgan, in filmul de actiune/comedia lui Kevin Smith “A Couple of Dicks."

Pe langa rolurile sale actoricesti, Willis a produs “Hostage" si “The Whole Nine Yards" si a fost producatorul executiv pentru “Breakfast of Champions," o adaptare dupa romanul best-seller al lui Kurt Vonnegut. Impreuna cu fratele sau, David Willis, si partenerul de afaceri Stephen Eads, este co-fondator al Willis Brothers Films, o companie de productie de film cu sediul in Los Angeles.

Bruce Willis a fost recompensat cu o stea pentru filmele sale, situata in partea de nord, aria 6900, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.