Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Factura ta de gaze naturale – partea III
289 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum invingem o raceala in 24 de ore?
312 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Compresele cu varza
1.104 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 trucuri simple pentru semnal WiFi puternic acasa
958 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coasa electrica pentru gazon – Trimmer
582 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Corabia bogatiei-Feng Shui
139 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 plante care atrag iubire, bunastare si bogatie in casa
328 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum cureti peretii cabinei de dus. fara chimicale
983 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TRUCURI PSIHOLOGICE incredibile
303 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente care stimuleaza memoria si concentrarea
870 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Tamaia si puterea ei vindecatoare

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.02.2013  Adauga la favorite 958 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Asa cum stim din traditia populara tamaia este folosita la alungarea duhurilor rele si la purificarea locurilor in care se presupune ca acestea bantuie. In realitate daca privim asemenea chestiuni din punct de vedere stiintific, vom constata ca avem de-a face cu nivele diferite de informatie. Asa cum spectrul luminii se imparte in sapte culori, cu frecvente joase si inalte, la fel si informatia ca energie se structureaza pe nivele de vibratie, mai joasa sau mai inalta.
Dincolo de ritualurile mai mult sau mai putin lipsite de consistenta morala si spirituala pe care le vedem pe la biserici, realizate de preoti, putem intelege ca totusi substantele folosite in asemenea ritualuri produc efecte pe masura. Astfel vechile scripturi mentioneaza multe plante aromate si cu efecte benefice ce erau utilizate in diferite situatii. Tamaia de exemplu este intrebuintata pentru a alunga raul, insa rolul ei este departe de a se limita la asa ceva.
Ce putem spune despre tamaie? Initial i se spunea „olibanum", adica „uleiul din Liban" pentru ca de acolo era adus. Originar din Africa de Nord si din zona Orientului Mijlociu, arborele de tamaie este cunoscut din vechi timpuri. Asa cum se gaseste el in starea sa naturala, tamaiul prezinta periodic crapaturi ale scoartei sale, pe unde iese rasina care apoi este culeasa si preparata. Pentru a spori cantitatea de rasina tamaioasa, oamenii fac mai multe taieturi in scoartele arborilor de tamaie si astfel colecteaza cantitati mai mari. Ca un fapt divers este bine de stiut ca pe vremea imperiului roman de exemplu tamaia avea o valoare aproape egala cu a aurului, fiind foarte apreciata si cautata. In realitate rasina secretata de arborii de tamaie reprezinta un fluid eteric ce se condenseaza pe scoarta crapata, pentru a acoperi o asemenea „rana". Exact ca la om, cand ne taiem globulele rosii ies la suprafata si acopera taietura pentru a o izola. Acest fluid eteric este unul deosebit la arborele de tamaie, deoarece contine energii condensate din planurile energetice spirituale superioare.
Tamaia este o esenta care prin continutul ei are proprietatea de a indeparta energiile dense, cu frecventa joasa, care pot invada un loc sau aura unui om. Este foarte important de stiut ca folosind in mod constant esenta de tamaie, fie sub forma arderii in candela sau in lampa de aromoterapie, ne putem mentine pielea tinara si chiar putem regenera sistemul nervos, in urma unor socuri psihice ce pot apare in viata. S-a constatat stiintific faptul ca vaporii degajati de tamaie in lampa de aromoterapie sau in candela contin 120 de substante volatile ce actioneaza foarte repede si eficace pana la nivelul micilor canale existente in membranele neuronale. De aceea nici nu trebuie sa ne miram ca cei posedati si dusi la biserica – persoane de altfel cu probleme grave ale sistemului nervos – se calmeaza ca prin minune in doar cateva minute, scapand de influentele negative din ei.
Miraculoasa esenta de tamaie are o energie Yin calda, binefacatoare ce determina curatarea in timp record a aurei si a corpurilor subtile, oferindu-ne in acelasi timp o profunda stare de relaxare si meditativa. Este extraordinara in cazul bronsitei, laringitei, a problemelor de respiratie, aroma sa actionand cu eficienta asupra microorganismelor care au provocat boala. De asemenea este un deosebit calmant al sistemului nervos, si ofera posibilitatea unica de a putea patrunde catre zonele profunde ale sufletului, pentru a scoate de acolo ceea ce a fost uitat – vechi energii psihice – si necesita vindecare. Asa ceva este valabil in cazul marilor traume ale vietii, cand persoana risca sa-si piarda fie orientarea in viata, fie poate fi lovita de o stare depresiva cu consecinte nefaste asupra viitorului sau.
Tamaia folosita constant si in doze mici contribuie la combaterea cu succes a fumatului, deci oricine vrea sa se lase de fumat poate sa apeleze la aromoterapia cu esenta de tamaie. Studii de ultima ora demonstreaza ca tamaia, prin substantele si vibratia sa, poate elimina eficient reumatismul de orice fel, si chiar si cancerul in stadiu mediu, asa ca daca vrem sa scapam de astfel de probleme, putem folosi zilnic aromoterapia cu ulei volatil de tamaie. In acest fel ne mentinem si tineri, si sanatosi, avand sansa unei vieti in care oportunitatile care ne apar sa fie folosite la maxim, pentru noi si semenii nostri.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.