Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  9 trucuri pentru spalatul vaselor
118 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  27 DE TRUCURI SI SFATURI UTILE PENTRU CURATENIE
373 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TRUCURI pentru poze perfecte cu telefon
282 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  96% dintre oameni NU cunosc aceste trucuri
67 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 trucuri geniale pentru cusut
360 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de securitate pentru a ramane mereu protejat.
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  30 DE IDEI SI TRUCURI PENTRU O MASA
747 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  29 TRUCURI SI IDEI UIMITOARE CU OUA
761 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  12 trucuri uimitoare cu umerase pentru haine
25 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  12 trucuri incredibile pe care aproape NIMENI le stie
71 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

9 trucuri pentru spalatul vaselor

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.10.2022  Adauga la favorite 140 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Spalatul vaselor este acea veste proasta pe care o primiti la sfarsitul unei zile de munca. Dar cum exista o solutie pentru fiecare problema, oricat de dificila ar fi ea, haideti sa lasam experienta acumulata de altii in timp sa ne scape de aceasta corvoada. Iata mai jos cateva trucuri pentru spalatul vaselor astfel incat sa petreceti mai putin timp in bucatarie si mai mult cu familia.

Arsura pe o tigaie este un cosmar care se incheie doar dupa ce punem mana pe un burete din sarma. Lasati insa efortul pentru alte situatii in care nu aveti alternativa, de data aceasta gasind solutia intr-o maniera mult mai simpla. Turnati sare grunjoasa pe fundul tigaii si lasati-o sa lupte singura cu crusta timp de o ora. Un jet de apa puternic va pecetlui apoi soarta acesteia.

Sarea grunjoasa este un remediu eficient si pentru furculitele murdare. Umeziti-o un pic si apoi frecati energic pentru a inlatura toata mizeria dintre dintii furculitelor.

Ibricul de cafea capata in timp culoarea maro imprumutata de la pulberea din care ne extragem energia de zi cu zi. Daca vreti sa ii redati aspectul nou de odinioara, fierbeti apa cu cateva felii de lamaie in el si la final va arata ca nou.

Pentru cestile patate de cafea, puneti cateva cuburi de gheata in aceste recipiente si apoi adauga doua lingurite de sare. Zaharul lipicios si petele de cafea vor disparea imediat.

Trucuri pentru spalatul vaselor – cu cartoful pe razatoare
Nu va bateti capul cu spalatul unei razatori. Resturile de alimente care s-au prins in zimtii ei pot fi usor inlaturate daca frecati jumatati de cartofi, amidonul facandu-si treaba exemplar. O lamaie sau o bucata de paine cu coaja tare sunt solutii alternative in acest caz.

Plitele sau tigaile din fonta se curata foarte bine daca sunt frecate cu o ceapa taiata in doua si apoi lustruite cu o bucata de tifon inmuiata in ulei.

O oala fara smalt nu mai rugineste daca este frecata cu sare si piper si apoi unsa cu ulei.

Stim cu totii ca vasele din aluminiu se innegresc in interior. Pentru a indeparta acest strat, fierbeti in ele o compozitie din apa si otet in masuri egale. Optional, dupa ce aruncati apa, frecati vasele din aluminiu cu un manunchi de urzici pentru a indeparta orice miros neplacut.

Pentru ca sunt acum in voga, vasele de teflon se spala punand la fiert in ele o cana de apa si 2 lingurite de praf de copt. Dupa 15 minute, se arunca apa, vasele se clatesc si apoi se ung cu ulei.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.