Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Worcester in trecut si acum -Anglia
1.282 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Districtul Cumbria Anglia
91 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hambleden -, Anglia,
642 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stamford Lincolnshire.Anglia
110 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Howard, Anglia
301 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Locuri frumoase din Anglia - Midhurst Market Town
205 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lower Slaughter -Anglia
471 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Norwich-Anglia
1.143 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bath -Anglia
1.172 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gradinile Exbury -Anglia
818 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Newmarket -Anglia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.01.2013  Adauga la favorite 512 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Frumosul oras Newmarket este situat la 105 km de Londra si la 24 km spre est de Cambridge, pe drumul A45. Este un oras-piata din districtul Suffolk, care este cunoscut, in general, locul de nastere si centrul mondial al curselor de cai de rasa, dar si un oras, care va fi inscris in curand in Patrimoniul Mondial UNESCO.

Newmarket este o destinatie turistica favorita pentru impatimitii curselor de cai inca de pe vremea cand regele James I s-a oprit aici pentru a se delecta cu o cursa de iepuri, in drumul sau spre nisipurile medicinale din apropierea orasului.

Pe langa faptul ca este un centru turistic, Newmarket este si un important centru local de afaceri, cu investitii anuale care rivalizeaza cu cele facute in Parcul de Stiinta din Cambridge, celalalt centru important din regiune.

Orasul este un punct de atractie turistica si pentru ca estei cel mai mare centru de training al cailor de curse de prasila din Marea Britanie, cel mai mare centru de reproducere de cai de curse din tinut, dar si gazda celor mai mari institutii britanice din domeniul curselor de cai, precum si un important centru de sanatate pentru cai, la nivel mondial. Aici se desfasoara, anual, doua curse clasice de cai, la care se adauga alte trei Campionate britanice.

Newmarket are peste 50 de grajduri de cai, doua mari circuite de curse, Rowley Mile si Cursa din luna Iulie (The July Course) si unul dintre cele mai prestigioase terenuri pentru dresatul cailor din lume. Toate acestea reprezinta obiective turistice importante, care merita vazute. De asemenea, orasul gazduieste peste 3.000 de curse de cai si se estimeaza ca unul din trei locuri de munca este legat de domeniul curselor de cai.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.