Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Piata de Craciun la Viena
985 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata de Craciun din Viena -2023
75 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun din Londra 2023
83 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun din Viena
665 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciun la Viena
1.437 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun de la Stephansplatz Viena
687 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata de Craciun din centrul Barcelonei
73 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata de Craciun Praga
715 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun din Sibiu (2023)
81 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun de la Iasi
57 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Targ de Craciun la Viena

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.12.2012  Adauga la favorite 1.034 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din Viena se transforma in fermecatoare piete de Craciun. Mirosul prajiturilor specifice de Craciun si punch-ul fierbinte raspandesc atmosfera tipica de dinainte de Craciun.











Prin traditionalul farmec vienez al Adventului, Piata Primariei Rathausplatz se transforma intr-un taram stralucitor de poveste. Cele aproximativ 150 de standuri de vanzare ofera cadouri de Craciun, decoratiuni pentru bradul de Craciun, dulciuri si bauturi calde. Iar pomii din parcul ce inconjoara Primaria sunt impodobiti de sarbatoare si stralucesc intr-o mare de lumina. Aici gasiti multe lucruri pentru copii.

Nu foarte departe de aici se afla Satul de Craciun din Maria-Theresien-Platz, intre Muzeul de istoria artei si Muzeul de Stiintele naturii. In perioada Adventului, aici se gasesc peste 60 standuri cu articole de arta populara traditionala si cu idei originale de cadouri. Si romanticul Sat de Craciun din Alten AKH este un loc de intalnire preferat pana la Craciun, in special pentru publicul mai tanar.

Piata de Craciun din vechea Viena, de pe Freyung, din centrul istoric este o traditie in sine. Inca din 1772, in acest loc s-a organizat o piata de Craciun, astazi aici veti putea cumpara articole de arta populara, decoratiuni din sticla, iesle traditionale de Craciun si obiecte de ceramica. Incepand cu orele 16:30, in piata rasuna muzica festiva de Advent. Cativa pasi mai departe se afla Targul de Craciun din Piata Am Hof, de unde puteti cumpara de asemenea articole de artizanat de calitate superioara.



Piata culturala din curtea de onoare din fata Palatului Schonbrunn inspira romantism pe fundal imperial si dupa Craciun devine piata de Anul Nou. Aceasta piata animata prezinta mestesuguri traditionale, decoratiuni artizanale si multe lucruri pentru copii, cum ar fi atelierul de Craciun. Tot in ambianta imperiala se desfasoara in fata Palatului Belvedere piata din postul Craciunului.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.