Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Candidoza bucala
201 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pruritul
1.496 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 semne de alarma care anunta diabetul
1.653 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubeste iaurtul!
1.468 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce spun limba si saliva despre sanatatea ta
1.076 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Infectiile nosocomiale
1.569 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Infectii micotice
798 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Usturoi pe stomacul gol
321 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dieta ANTI-candida
563 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fierea plantelor: Pelinul
2.042 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Candidoza

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.10.2012  Adauga la favorite 1.694 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Este oCandida este doar una din gama nesuferitelor infectii vaginale despre care stim ca se transmite pe cale sexuala. Dar ai fost vreodata curioasa sa afli cum apare, de fapt, in organismul nostru? Afla mai jos.

Este o bacterie “prietenoasa"
Candida este o bacterie prezenta in mod normal in gat, gura sau zonele genito-urinare si in intestine (in special Candida albicans).

Ea poate fi benefica in identificarea si eliminarea bacteriilor “neprietenoase", cu potential patogen si a bolilor provocate de microbii din intestine. Candida albicans, prin urmare, poate ajuta organismul intr-o anumita masura.

Daca organismul nostru reuseste sa mentina un echilibru intre mediul acid si cel alcalin, sistemul nostru imunitar este suficient de puternic, iar bacteriile probiotice sunt mai numeroase decat organismele Candida, atunci acestea din urma isi pastreaza un nivel optim. O persoana sanatoasa poate avea milioane de bacterii Candida care, in asemenea conditii, sunt benefice.

Slabirea organismul determina aparitia infectiilor
Suprapopularea cu Candida are loc atunci cand fie avem sistemul imunitar slabit, fie pierdem din bacteriile benefice, fie toxicitatea sau aciditatea din sange actioneaza impotriva sistemului nostru intern. Astfel, apare Candidoza care este de fapt un rezultat al dezechilibrului intern.

De la bacterie la ciuperca
Candida Albicans poate suferi o mutatie, ajungand de la o simpla bacterie inofensiva, la o ciuperca ce se imprastie in tot corpul.

In acest caz se pune problema patologiei infectioase, iar simptomele includ eruptii cutanate si mancarimi. Femeile pot dezvolta Candida Vaginalis, care determina aparitia inflamatiilor si a scurgerilor vaginale albicioase.

Atunci cand apare la nivelul stomacului, ciuperca se agata de peretii intestinali creand ulceratii. Infectia, resturile toxice, bacteriile si mancarea nedigerata trec apoi prin aceste ulceratii direct in sange.

Ai grija de tine!
Stilul de viata, igiena, stresul, obiceiurile sexuale, chiar si hainele pe care le porti pot agrava infectia cu Candida. Dar si dezechilibrele hormonale (in timpul menstruatiei), antibioticele si alte medicamente prescrise, steroizii si contraceptivele.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.