Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  : Bazeaza-te pe ceaiul verde
645 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul de ghimbir
1.174 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile ceaiului verde
1.797 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul din coji de nuci
140 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul de patrunjel
105 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul si apa 1+2.
985 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul si apa 1+2
343 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cerentel (Geum urbanum)
1.607 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile ceaiului Rooibos
927 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul de vanata scade colesterolul
981 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Ceaiul din rompepiedras,

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.05.2024  Adauga la favorite 124 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Inca din cele mai vechi timpuri, „Rompepiedras", sau hrenoasa (Lepidum Latifolium), asa cum este numita in limbaj popular, a fost folosita pentru tratarea pietrelor la rinichi. In spaniola, „Rompepiedras" inseamna spargatoare de pietre, iar numele nu este unul intamplator: aceasta planta medicinala salbatica, specifica zonei amazoniene si sud-asiatice, poate „dizolva" pietrele la rinichi si sedimentele, facilitand eliminarea lor.

Alaturi de tratamentul prescris de un medic nefrolog, ceaiul de rompepiedras te poate ajuta sa iti mentii sanatatea tractului urinar. Descopera beneficiile acestei plante miraculoase si afla cum sa prepari infuzia de rompepiedras, in randurile urmatoare!

Perennial Pepperweed, Lepidium latifoliumPublicat deWasatch Natural Organic Services
Chiar daca nu atinge mai mult de 60 de centimetri inaltime, iar fructele sale au doar 3 mm in diametru, hrenoasa abunda in substante benefice pentru sanatate. Fiecare parte a plantei de rompepiedras poate fi folosita pentru proprietatile sale curative, iar cea mai folosita metoda de administrare o reprezinta ceaiul sau infuziile.

Aproximativ 40 de grame din aceasta planta, sub forma uscata, trebuie adaugate la un litru de apa clocotita, care se lasa apoi sa se raceasca si se strecoara. Gustul ceaiului de hrenoasa poate fi usor amar, asa ca il poti indulci cu putina miere sau sirop de agave, pentru a-l face mai usor de tolerat. Pentru tratarea pietrelor la rinichi, specialistii in medicina alternativa recomanda consumarea a trei cani de ceai de rompepiedras timp de o luna, chiar daca pietrele au fost deja eliminate. Aceeasi modalitate de administrare se recomanda si in cazul celor care sufera de pietre la vezica.

Lepidium latifoliumPublicat deS
Insa proprietatile benefice ale plantei de rompepiedras nu se rezuma doar la mentinerea sanatatii tractului urinar. In medicina traditionala chineza, plantele de rompepiedras sunt folosite ca un agent hepatoprotector, dar si pentru ameliorarea durerilor, in special a celor din regiunea abdominala inferioara (precum durerile menstruale sau colicile). Mai mult, ceaiul de hrenoasa reduce febra si este un diuretic excelent, insa nu ar trebui administrat copiilor sub 5 ani.

Hrenoasa este recomandata si pentru ameliorarea bolilor venerice, hepatitei, tuberculozei, gripelor si racelilor, dar si a altor infectii virale si a anemiei.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.