Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ingineria genetica (CRISPR)
265 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Clonarea umana -Nu exista limite?
935 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un super vulcan a ucis oamenii din Neanderthal |
187 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Genetica dicteaza
633 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele mai cunoscute simboluri ale lumii Sarpele
859 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CREIERUL UMAN NU ARE LIMITE
182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Revolutia Romana 1989
935 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea pisicii „CC", prima pisica clonata.
443 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utopia traita – Revolutia spaniola
610 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Brevet pentru un porc – Marea afacere a geneticii
822 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Revolutia genetica: manipularea ADN-ului uman

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.07.2023  Adauga la favorite 130 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Revolutia genetica este un documentar stiintific convingator care invita spectatorii in lumea revolutionara a manipularii ADN-ului si a ingineriei genetice. Acest documentar intrigant prezinta stiinta inovatoare din spatele modificarilor genetice si prezinta o echipa diversa de oameni de stiinta din intreaga lume in timp ce folosesc tehnologii avansate de editare a ADN-ului precum CRISPR in moduri considerate anterior de neconceput.

Odata cu explorarea sa in stiinta care evolueaza rapid a editarii ADN-ului, „Revolutia genetica" inregistreaza momente esentiale din stiinta care urmeaza sa remodeleze lumea noastra. Acest documentar care trebuie urmarit ofera o scufundare profunda in discutiile filozofice si de mediu. Revolutia genetica este un documentar stiintific convingator care invita spectatorii in lumea revolutionara a manipularii ADN-ului si a ingineriei genetice. Acest documentar intrigant prezinta stiinta inovatoare din spatele modificarilor genetice si prezinta o echipa diversa de oameni de stiinta din intreaga lume in timp ce folosesc tehnologii avansate de editare a ADN-ului precum CRISPR in moduri considerate anterior de neconceput.

Odata cu explorarea sa in stiinta care evolueaza rapid a editarii ADN-ului, „Revolutia genetica" inregistreaza momente esentiale din stiinta care urmeaza sa remodeleze lumea noastra. Acest documentar care trebuie urmarit ofera o scufundare profunda in discutiile filozofice si de mediu declansate de aceste tehnologii ADN.

Aceste tehnologii stiintifice inovatoare, precum CRISPR, au facut editarea ADN-ului tuturor organismelor vii, inclusiv al oamenilor, o sarcina mai realizabila - aproape la fel de simpla ca editarea cuvintelor pe ecranul unui computer. Manipularea ADN-ului explorata in acest documentar stiintific are un potential vast: ar putea vindeca boli, salva specii pe cale de disparitie, atenua foamea in lume si poate chiar perfectiona genomul uman. Dar intrebarea convingatoare pe care o pune acest documentar stiintific este - vor fi indeplinite aceste potentiale promisiuni ale tehnologiei de editare a ADN-ului? ionii declansati de aceste tehnologii ADN.

Aceste tehnologii stiintifice inovatoare, precum CRISPR, au facut editarea ADN-ului tuturor organismelor vii, inclusiv al oamenilor, o sarcina mai realizabila - aproape la fel de simpla ca editarea cuvintelor pe ecranul unui computer. Manipularea ADN-ului explorata in acest documentar stiintific are un potential vast: ar putea vindeca boli, salva specii pe cale de disparitie, atenua foamea in lume si poate chiar perfectiona genomul uman. Dar intrebarea convingatoare pe care o pune acest documentar stiintific este - vor fi indeplinite aceste potentiale promisiuni ale tehnologiei de editare a ADN-ului?


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.