Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  PREDIABET
122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru vacanta de vara
483 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru vacanta de vara
712 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CE SPUNE LIMBA TA despre STAREA SANATATII TALE
276 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa iti scazi colesterolul cu patrunjel
1.341 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Afectiunile ORL -vara
986 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile pentru sanatate ale sparanghelului de mare
1.002 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum prevenim instalarea tulburarilor tractului digestiv?
1.172 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 simptome ca ai PROBLEME cu CIRCULATIA
230 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Analiza unei diete de slabire
1.057 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

8 probleme de sanatate le poti preveni cu echinaceea

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.07.2023  Adauga la favorite 104 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Echinaceea e populara peste tot in lume. Se spune ca prima data a fost folosita de americanii nativi care traiau in „Marile Campii„. Vindecau cu ajutorul ei ranile, mai ales muscaturile de sarpe. Radacinile plantei erau folosite pentru tratarea durerilor de dinti, de gat si in cazul diferitelor iritatii ale gurii. Cercetatorii contemporani au testat deja proprietatile vindecatoare ale echinaceei si au confirmat ca intr-adevar aceasta planta este eficienta in cazul multor afectiuni.
Conjunctivita
Fierbe 250 ml de apa pentru a distruge microbii. Las-o la racit pana ajunge la temperatura camerei. Adauga apoi 20 picaturi tinctura de echinaceea. Inmoaie in acest lichid un pansament steril, pe care tine-l pe ochiul inflamat, timp de 20 minute. Repeta acest tratament de doua ori pe zi.
Raceala
In prima zi in care se instaleaza raceala, ia din ora in ora cate doua lingurite tinctura de echinaceea. A doua zi, redu doza, luand din doua in doua ore, iar a treia zi ia doar de trei ori pe zi.
Herpes pe buze
De cinci-sase ori pe zi, inmoaie un betisor, al carui cap este invelit in vata, in suc de echinaceea, si tamponeaza locul unde a aparut herpesul, pana cand dispare. In plus, poti gasi la farmacie unguent cu echinaceea. Puternic antibacterian si cicatrizant, daca il folosesti conform prospectului, te scapa repede de neplaceri.
Hemoroizi
Baile de sezut cu echinaceea, amelioreaza hemoroizii. La un litru de apa calda, adauga 80 picaturi tinctura de echinaceea. Stai in aceasta baie timp de 20 de minute. Reia tratamentul imediat ce reapar durerile.
Alergia la fan
Ochi care lacrimeaza abundent, stranuturi frecvente si sunt doar cateva din reactiile alergice la contactul cu polenul, semn ca sistemul tau imunitar este slabit. Incepe cu patru-sase saptamani inaintea poleni-zarii o cura, astfel: ia de trei ori pe zi cate o lingurita de suc proaspat de echinaceea.
Rani si arsuri
Fierbe 250 ml de apa, asteapta pana ajunge la temperatura corpului si adauga patru linguri-
te de suc de echinaceea. Inmoaie un tifon sau o carpa curata, stoarce-o si tine-o pe rana timp de 20 minute. Repeta operatia de doua-trei ori pe zi.
Gingivita
Dupa ce te speli pe dinti, clateste-te, timp de cel putin un minut, cu un pahar de apa calduta, in care adauga 30 de picaturi de echinaceea.
Imunitate scazuta
Tratamentul cu echinaceea sporeste capacitatea de aparare impotriva virusilor. Stopeaza complet inmultirea si dezvoltarea atacurilor virale. Ia cate doua capsule de echinaceea de trei ori pe zi, timp de doua saptamani. In caz ca vrei sa reiei cura, trebuie sa faci mai intai o pauza de o saptamana


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.