Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Braduti albi de Craciun din betisoare de urechi si perie
291 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi utile pentru fotografii macro reusite
1.341 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizari inedite ale lamaii
516 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingrijirea de rutina a animalului de companie
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idee uimitoare cu sapun si ziar
253 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizari interesante ale detergentului de vase
384 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  12 utilizari nestiute ale cojii de banana |
380 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bricheta. 12 idei minunate!
625 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  20 de idei utile pentru casa ta
818 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cutie pentru cadouri in forma de plic
342 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Utilizari interesante ale betisoarelor de urechi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.01.2020  Adauga la favorite 477 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Betisoarele pentru urechi sunt mult mai utile decat ai crede si pot fi utilizate atat in curatenia casei , cat si in ingrijirea personala, nu neaparat doar pentru curatarea canalului auditiv. Iata cateva dintre cele mai practice utilizari ale betisoarelor de urechi.

1. Inmoaie un betisor de urechi in putin alcool medicinal si sterge vizorul de la usa. Unele dintre acestea sunt intrate in spre centrul usii si nu pot fi curatate ca orice suprafata normala. In acest fel vei elimina praful si mizeria acumulate, astfel incat sa vezi mai bine cine este pe cealalta parte a usii.

2. Vopseste bucati mici de suprafete, atunci cand iti lipsesc pensule de dimensiuni reduse sau cand nu vrei sa vopsesti o pensula.

3. Curata suprafete mici si sensibile precum lentile ale camerelor, CD-uri, aparate radio, spatiul dintre taste sau mouse-ul.

4. Lubrifiaza fermoarele care se inchid greu. Inmoaie un betisor de urechi in putin ulei de masline si plimba-l de-a lungul fermoarului. Astfel, fermoarul va functiona mult mai bine si mai usor.

5. Curata marginile telefonului. Unele telefoane se curata destul de greu, mai ales pe margini. Dupa ce cureti telefonul cu o carpa speciala (cum este cea pentru curatarea lentilelor de ochelari), plimba un betisor de urechi pe marginea aparatului. Vei observa cum acesta va lua toata murdaria.

6. Curata crapaturile si fisurile mobilierului cu un betisor de urechi inmuiat in putin ulei de masline sau in ulei special pentru mobilier.

7. Curata unghiile de oja in exces dupa ce ti-ai facut manichiura. Pregateste cateva betisoare de urechi si putina acetona in momentul in care iti faci unghiile. Inmoaie betisorul in putina acetona si curata apoi marginile murdarite de excesul de oja. In acest fel vei avea o manichiura perfecta.

8. Curata marginile si colturile interne ale frigiderului. Pentru ca uneori mancarea se mai scurge prin cele mai inghesuite colturi ale frigiderului, nu va fi suficient sa stergi cu o carpa sau un burete. Inmoaie betisorul in alcool si sterge zonele la care se ajunge cu dificultate.

10. Foloseste betisorul in locul unei spatule de epilat. Daca vrei sa iti epilezi sprancenele, dar nu ai spatule speciale, poti inmuia betisoarele de urechi in ceara si apoi o poti intinde aceasta, oferind sprancenelor forma dorita.

11. Aplica unguentele si cremele intre degetele de la picioare. Uneori este destul de dificil sa aplici crema in zonele respective, insa cu un betisor de urechi nu vei avea aceasta problema.

12. Indeparteaza praful din colturile ramelor de fotografiat. Inmoaie varful betisorului in alcool medicinal si elimina praful si murdaria.

13. Foloseste betisoarele de urechi pentru machiaj. Pentru a trasa linii precise, pentru a indeparta surplusul de machiaj si pentru a face unele corecturi.

14. Utilizeaza betisoarele pentru a intinde crema hidratanta la nivelul genelor si sprancenelor. De asemenea, pentru a evita sa bagi mainile in crema si pentru a introduse bacteriile, poti folosi un betisor pentru a lua o cantitate suficienta de produs.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.