Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mistere neelucidate – Masacrul din Las Cruces
775 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterele neelucidate ale paralelei 33
452 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lumile pierdute ale Mediteranei
175 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterele neelucidate ale paralelei 33
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterele Parisului | Episodul 1: Allan Kardec
78 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MISTERELE UNIVERSULUI - ENERGIA FORMEI
31 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dovada ca realitatea este o ILUZIE:
93 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Locuri misterioase in Romania
222 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterele antice ale lumii, nerezolvate
165 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceva terifiant a fost descoperit sub Triunghiul Bermudel
140 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Misterele neelucidate ale paralelei 33

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.02.2019  Adauga la favorite 431 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cu totii stim ca 33 nu este un simplu numar. In jurul lui graviteaza multe mistere si evenimente stranii sau de mare insemnatate istorica si simbolica.
De exemplu, 33 de ani a fost varsta la care Isus a fost crucificat, 33 este cel mai inalt grad al Francmasoneriei si tot 33 este numarul vertebrelor din corpul uman, dar si al articulatiilor piciorului.
Si asta nu e tot. O lume intreaga pare tesuta in jurul acestui numar mistic si, desi multi afirma ca este vorba de o simpla coincidenta, istoria pare sa demonstreze ca e mai mult decat atat.
Paralelele 33 Nord si 33 Sud sunt o alta dovada ca acest numar are o semnificatie aparte. Multe dintre constructiile ridicate pe aceste paralele sau in imediata lor apropiere au o legatura cu Francmasoneria, diverse grupuri religioase si societati secrete, iar numeroase evenimente istorice s-au petrecut pe aceste paralele.
Evenimente tragice petrecute pe paralela 33
De exemplu, in emisfera nordica, paralela 33 trece prin sau prin vecinatatea imediata a cateva orase cu semnificatie istorica, precum Los Angeles, Phoenix, Dallas si celebrul oras Roswell, cunoscut in intreaga lume pentru istoria sa incarcata de aparitii OZN.
Presedintele american John F. Kennedy a fost asasinat pe paralela 33, in orasul Dallas, iar unii cred ca acest lucru n-a fost intamplator.
Mai mult decat atat, si fratele lui Kennedy, Robert, a fost asasinat tot pe paralela 33, in hotelul Ambassador din Los Angeles. De asemenea, luminile din Phoenix, celebrul incident OZN din 1997, au avut loc deasupra orasului Phoenix, situat, asa cum am aratat deja, pe paralela 33.
Iar misterele din jurul acestei paralele nu se opresc aici. Prima explozie nucleara a avut loc in Alamogordo, New Mexico, localitate situata pe paralela 33, iar atacul cu bomba atomica a fost declansat asupra oraselor japoneze Hiroshima si Nagasaki, ambele situate intre paralele 32 si 34.
Gradina Edenului, pe paralela 33?
De asemenea, leaganul civilizatiei sumeriene, zona Golfului Persic din vechea Mesopotamie, acum Irak, este locul unde paralela 33 Nord se intersecteaza cu raurile Tigru si Eufrat.
Unele texte biblice sugereaza ca Gradina Edenului s-ar fi aflat tot in acest loc, care in prezent arata mai degraba a iad materializat, din cauza conflictelor devastatoare din zona.
Ramanand in Irakul de astazi, capitala Bagdad este situata la latitudinea 33 grade si 33 minute Nord, iar palatul lui Saddam Hussein a fost construit la aceleasi coordonate.

Peste Gradina Edenului (ulterior, Mesopotamia) trecea paralela de 33 de grade
Orasul antic Damasc, din Siria, dar si Afganistanul, regiuni victime ale unor conflicte extrem de sangeroase, se afla tot in apropierea acestei paralele.
Si, daca ne mutam atentia de pe Orientul Mijlociu catre Orientul Indepartat, vom descoperi ca Piramida Alba, situata la aproximativ 90 de kilometri de orasul chinezesc X’ian, se afla tot pe paralela 33.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.