Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Canionul Antelope, Arizona, SUA
723 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Comitatul Apache Arizona SUA
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Comitatul La Paz, Arizona
554 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Comitatul Gila, Arizona
486 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arizona SUA
1.177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arizona-SUA
912 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Amangiri Resort, Utah
281 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  SEDONA ARIZONA
111 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Valul de Piatra
1.249 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Phoenix Arizona
155 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Flagstaff, Arizona

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.02.2019  Adauga la favorite 640 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Flagstaff este un oras universitar aflat in nordul statului Arizona, din sud-vestul Statelor Unite ale Americii. Este simultan si localitatea cea mai importanta a Zonei Metropolitane Statistice Flagstaff (sau ZMS, conform denominarii Biroului Recensamintelor SUA, Flagstaff, Arizona Metropolitan Statistical Area). Conform estimarii efectuate de United States Census Bureau in 2010, populatia orasului era de 65.870 de locuitori, in timp ce populatia totala a ZMS era de 89.754. Flagstaff este si resedinta comitatului Coconino, un important nod de cale ferata, precum si sediul Observatorului Lowell si al Northern Arizona University.

Flagstaff se gaseste la marginea sud-vestica a Platoului Colorado (conform, Colorado Plateau) si la marginea vestica a celei mai largi paduri continue de pinus ponderosa de pe planeta nostra, la o altitudine variind intre 2.106 si 2.120 de m. Flagstaff se gaseste sub Muntele Elden (2834 m) si in proximitatea San Francisco Peaks, un grup montan vulcanic care alcatuieste cel mai inalt lant al Arizonei, apropiindu-se de 4.000 de metri altitudine. Grupul montan San Francisco Peaks, in romana Varfurile Sfantului Francisco, cunoscute local sub prescurtarea de alintare, "The Peaks", constau din mai multe varfuri dintre care Humphreys, Agassiz, Fremont si Doyle sunt cele mai cunoscute. Varful Humphreys, cunoscut si ca Muntele Humphreys, se gaseste la 16 km nord de oras, este un vulcan stins de mai bine de 70 de milioane de ani, fiind in acelasi timp si cel mai inalt punct al Arizonei cu 3.850 m.

Doi asteroizi, 2118 Flagstaff si 6582 Flagsymphony, sunt denumiti dupa oras, respectiv dupa orchestra sa simfonica, Flagstaff Symphony Orchestra.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.