Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Top 10 Atractii Turistice, Boston (Massachusetts)
1.067 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Boston Common-Boston
562 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Boston -America
603 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Port Lincoln-Australia de Sud.
19.834 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  HARVARD -Boston
516 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  FREEDOM TRAIL.-Boston
631 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele Canion (SUA) - Minuni ale naturii
1.477 vizite - 0 comentarii
adaugat de sybylac
 
  Biserica Park Street –Boston
571 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Massachusetts State House -Boston
420 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Old South Meeting House -Boston
377 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Boston -USA

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 01.11.2012  Adauga la favorite 1.181 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Boston este capitala, cel mai mare oras din Massachusetts si este unul dintre cele mai vechi orase din Statele Unite. Cel mai mare oras din New England, Boston este considerat neoficial capitala acestei regiuni istorice, datorita impactului economic si cultural pe care il are. Orasul propriu-zis avea o populatie estimata in 2009 la 645.169 de oameni, ceea ce face Boston al douazecilea ca marime din SUA. Boston este, de asemenea, centrul unei zone metropolitane cu mult mai mari, numita Greater Boston, cu o populatie de 4,5 milioane de persoane si a zecea aglomerare metropolitanǎ din SUA. Greater Boston ca regiune include sase comitate ale statului Massachusetts: Essex, Middlesex, Norfolk, Suffolk, Plymouth, Worcester,[6] partea de nord a comitatului Bristol, toata zona Rhode Island si parti din New Hampshire, aceasta regiune ajungand la 7,6 milioane de locuitori, fiind astfel al cincilea cel mai mare conglomerat de comitate din Statele Unite ale Americii.

Cu multe colegii si universitati din zona orasului si din jur, Boston este un centru international al invatamantului superior si un centru de cercetari in medicina.[12] Economia orasului este, de asemenea, bazata pe cercetare, electronica, inginerie, finante, tehnologie de ultima generatie, in principal biotehnologie.[13] Ca urmare, orasul este un centru financiar foarte important, al 14-lea in topul Z/Yen al primelor 20 de centre financiare mondiale. Orasul a fost clasat pe locul intai pentru inovatii, atat in America de Nord cat si la nivel global. Recent, Bostonul s-a confruntat cu o dislocare socio-culturala, care s-a manifestat printr-o achizitionare de terenuri de catre oameni cu o stare materiala peste medie in zone de locuite de oameni cu o stare materiala medie, si este printre orasele cu cele mai mari costuri de trai din Statele Unite, dar ramane totusi foarte sus in topurile de habitabilitate la nivel mondial, pe pozitia a treia in SUA si 37 la nivel global.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.