Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Donald Trump - Discursul de inaugurare 2017
1.062 vizite - 0 comentarii
adaugat de odette
 
  Donald Trump - Biografia unui miliardar
1.422 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Harpa Eoliana
1.336 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum traiau englezii in 1900
1.253 vizite - 0 comentarii
adaugat de lazar
 
  Verdictul Istoriei - Stalin (UK 2013) Documentar 60 min
659 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Ist. Bizantului Vol. 2:Domnia timpurie a lui Justinian
252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mineriada din 1990 :Am gasit la Peneteu masina de scris
1.529 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Ioana D'Arc-Personalitati care au marcat istoria lumii
1.538 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anglia la ananghie - Al doilea razboi mondial
996 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Originile Chinei: civilizatia antica
213 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cultura >> Istorie
 

 

Biografia unor excentrici - Donald Trump si Ivana Trump

 
 
 
 
 
Adaugat de zaharia 10.10.2015  Adauga la favorite 1.213 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Donald John Trump (n. 14 iunie 1946) este un investitor si om de afaceri american, vedeta de televiziune si autor de carti de literatura motivationala. Presedinte si CEO (director general executiv) al companiei Trump Organization, o companie imobiliara americana. Trump este, de asemenea, fondatorul Trump Entertainment Resorts, companie ce opereaza numeroase cazinouri si hoteluri din intreaga lume. Este gazda si coproducator al emisiunii TV Ucenicul (en. "The apprentice"), lansata in februarie 2004 de NBC.

Dupa multi ani, Donald Trump a luat decizia si si-a anuntat oficial candidatura la presedintia SUA in 2016. Asta nu inseamna insa, ca are si sanse reale sa devina un candidat favorit in lupta pentru Casa Alba.

Donald este al patrulea din cei cinci copii ai lui Fred Trump, un bogat investitor imobiliar stabilit in New York, care l-a si influentat in viitoarele afaceri. Dupa absolvirea scolii de business Warton School a Universitatii din Pennsylvania, in 1968 s-a alaturat companiei tatalui sau, Trump Organization.

Incepand cu renovarea Commodore Hotel in Grand Hyatt, alaturi de familia Pritzker, Donald a continuat cu Trump Tower din New York si cu multe alte proiecte rezidentiale. Trump se va extinde, ulterior, in sectorul transporturilor aeriene (cumparand rutele Eastern Shuttle), si cazinouri in Atlantic City, inclusiv Taj Mahal Casino, a familiei Crosby, pe care l-a falimentat. Aceasta expansiune, atat personala cat si in afaceri, a dus la indatorare. Mare parte din stirile despre el, de la inceputul anilor '90, mediatizau problemele sale financiare, aventura extraconjugala cu Marla Maples, fapt ce a dus la divortul de prima lui sotie, Ivana Trump.

Situatia sa financiara si faima au cunoscut o renastere spre sfarsitul anilor '90. In 2001, el a terminat constructia Trump World Tower, un turn rezidential de 72 etaje, vizavi de sediul ONU. De asemenea, a inceput constructia Trump Place, un complex de cladiri de-a lungul raului Hudson.

Trump detine, in prezent, cateva milioane de metri patrati de proprietati din Manhattan si ramane o figura majora in domeniul imobiliar in Statele Unite si o mare celebritate pentru expunerile sale proeminente in mass-media. Conform topului Forbes al miliardarilor lumii, Donald Trump se situeaza pe pozitia 488, cu o avere estimata la 2 miliarde de dolari americani.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.