Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sfaturi pentru economisirea apei
642 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa de mare
1.016 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se decojesc rosiile
319 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce mai simpla metoda de a curata filtru de cafea
1.012 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curatirea cuptorului pe interior
1.217 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum te speli pe par corect
1.555 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vopsiti oua fara substante chimice
366 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vopsiti oua fara substante chimice in mod original
228 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 sfaturi utile pentru a pastra lalelele mai mult timp
822 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Punem otet in apa gainilor si puilor
306 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Apa de bame pentru diabetici!

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.09.2015  Adauga la favorite 1.775 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Bamele isi au originea undeva in apropiere de Etiopia si prin estul Marii Mediterane si India, dar si-au croit drum pana in America, acolo unde oamenii folosesc aceste legume in atat de multe feluri.

Babele sunt folosite pentru a trata numeroase boli si afectiuni, inclusiv diabetul, iar oamenii le folosesc cu regularitate in preventia cancerului.

Bamele sunt gatite in atat de multe feluri. De exemplu, oamenii prajesc de obicei pastaile, le adauga in supe sau pot fi consumate ca atare crude, preparate la aburi, fierte sau incluse in tocanite si servite cu alte feluri de mancare.

Pastaile de bame sunt sarace in calorii si sunt incarcate cu substante nutritive care nu contin grasimi saturate sau colesterol, si prin urmare nu au efecte secundare.

Studii despre bame si efectele acestora asupra diabetului

Studiile au aratat ca bamele pot reduce glicemia - nivelul concentratiei de glucoza din sange - imediat (instant) in cazul soarecilor si, de asemenea, poate reduce treptat glicemia, in timp, in alte grupuri de soareci de laborator.

In plus, multe persoane care sufera de diabet au raportat o scadere semnificativa a glicemiei dupa ce au consumat apa de bame. Acest lichid este foarte usor de preparat. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi bamele intr-un pahar cu apa, peste noapte, si sa consumi apa de bame a doua zi, de dimineata.

Poti folosi, de asemenea, bamele prin stoarcerea frunzelor legumei si consumand sucul astfel obtinut dimineata. Totusi, apa de bame este considerata ca fiind cel mai eficient tratament.

Proprietatile bamelor in ceea ce priveste scaderea concentratiei de glocoza din sange se datoreaza continutului ridicat de fibre alimentare, deoarece fibrele au capacitatea de a incetini absorbtia de zahar din intestine.

Alte beneficii pentru sanatate ale consumului de bame

Potrivit multor experti in domeniul sanatatii, bamele pot ajuta in preventia cancerului si in lupta cu alte boli si afectiuni. Bamele sunt bogate in fibre si vitamine esentiale, minerale si antioxidanti.

Oamenii au recunoscut si alte beneficii pentru sanatate pe care le-au observat in urma consumului de apa de bame, cum ar fi prevenirea constipatiei si stimularea tranzitului intestinal.

Apa de bame are capacitatea de a reduce riscul de cancer, in special cancerul de colon. Daca bei apa de bame dimineata, la prima ora, aceasta bautura te va ajuta sa ameliorezi depresia si creste energia pentru ziua care ti se asterne in fata. De asemenea, te poate ajuta sa tratezi durerile in gat, ulcerele si te ajuta chiar si in cazul infectiilor la plamani, deoarece are capacitatea de a reduce inflamatia. Sursa.

- See more at: http://www.feminis.ro/cum-sa-faci-apa-de-bame-pentru-a-tine-diabetul-sub-control_55560.html#sthash.NW8hg77S.dpuf


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.