Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Trucuri ingenioase pentru acasa
58 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TRUCURI UTILE PENTRU CASA TA
62 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 TRUCURI de MAGIE EXPLICATE!
403 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Living si bucatarie | SOS Salveaza-mi casa! Ep1
317 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri utile pentru casa si bucatarie
65 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  28 de trucuri geniale pentru gospodarie II
304 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TRUCURI PENTRU CASA
881 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  27 DE TRUCURI SI SFATURI UTILE PENTRU CURATENIE
494 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  20 TRUCURI SI MESTESUGURI
291 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  20 TRUCURI SI MESTESUGURI
242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

5 trucuri pt a imbunatati calitatea aerului din casa

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.01.2020  Adauga la favorite 574 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In prezent, exista mai multe moduri prin care poate fi identificata temperatura aerului din interior, iar cea mai rapida metoda este folosirea unui kit de testare a calitatii aerului. Datorita imbunatatirii caracteristicilor din ultimii ani, kiturile pentru verificarea calitatii aerului ofera rezultate cu eficienta de 80 - 90%, fiind astfel comparabile cu testarile profesionale, realizate de specialisti in domeniu.


Pentru a mentine umiditatea la un nivel optim, o solutie ar fi folosirea unui umidificator, dotat cu un higrometru. Cum functioneaza? La detectarea unui nivel scazut al umiditatii, un umidificator pulverizeaza in aer vapori de apa care sunt impinsi in camera de un sistem de ventilare.
In cazul in care consideri ca este nevoie de o imbunatatire semnificativa a aerului din locuinta ta, iti prezentam cateva metode care te pot ajuta sa obtii o mai buna calitate a respiratiei.
1. Ventilarea locuintei
Fluxul de aer este crucial pentru o buna calitate a aerului in locuinta. Acest lucru va indeparta aerul stagnant. Unul dintre mijloacele prin care se poate obtine reimprospatarea atmosferei este simplu si la indemana oricui: deschiderea usilor si ferestrelor casei. In cazul in care locuiesti intr-un oras aglomerat, aerul din exterior poate fi neplacut si cu potential toxic. In astfel de situatii, momentul in care aerisesti locuinta este esential: dimineata devreme sau seara tarziu (cand traficul este scazut) sunt cele mai bune perioade.

2. Curatarea aparatelor de aer conditionat
Aparatele de aer conditionat pot ajuta la imbunatatirea calitatii aerului din locuinta, prin dezumidificare si reimprospatarea aerului statut. Majoritatea aparatelor contin un tip de filtru care curata aerul, indepartand impuritatile si polenul. Astfel ca, pentru o buna functionare, este esential ca aceste filtre sa fie curatate cu regularitate, potrivit instructiunilor producatorului.

3. Pastrarea hainelor si cearsafurilor curate
Acarienii de praf se numara printre cauzele calitatii slabe a aerului din locuinte. Acestia pot irita nasul si gatul, inducand stari de oboseala si letargie. Acarienii de praf sunt prezenti, in cele mai multe cazuri, in tesaturi, cum sunt lenjeriile de pat, pernele si perdelele. Din acest motiv, este important ca mentii curate aceste obiecte. De asemenea, daca ai animale de companie, este bine sa te asiguri ca ele vor sta departe de paturi si canapele, astfel incat sa reduci la minimum acumularea de par.

4. Folosirea lumanarilor din ceara de albine
Lumanarile din ceara de albine au calitati de purificare a aerului, deoarece, prin ardere, elibereaza ioni negativi. Acestea sunt 100% naturale, si, pe langa faptul ca ajuta la imbunatatirea calitatii aerului, au si un miros placut, creand astfel o atmosfera confortabila.

5. Alegerea mobilierului potrivit
Multe obiecte de mobilier sunt realizate cu ajutorul unor adezivi care elibereaza toxine in atmosfera. Aceasta actiune lenta contribuie la poluarea aerului. Prin urmare, este important sa alegi cu atentie obiectele de mobilier pentru casa, astfel incat sa eviti aceasta intoxicatie lenta. Verifica, inainte de a achizitiona mobilierul, ce metode de productie au fost folosite pentru realizarea sa.

Folosirea produselor de curatenie prietenoase cu mediul inconjurator, utilizarea unor vopsele naturale (in cazul renovarii), precum si accesorizarea camerelor cu lampi cu sare sunt alte metode prin care calitatea aerului din locuinta poate fi imbunatatita considerabil.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.