Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Profetiile Lui Nostradamus
132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  6 predictii ale lui Nostradamus pentru 2024
133 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vrajitori si profeti - Franta misterelor - Nostradamus
29 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  DE... "DUPA APOCALIPSA"
1.003 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nostradamus
1.230 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata secreta a lui J. Edgar Hoover
611 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Realitatile sumbre ale vietii inainte de medicina |
168 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Israel, Islam & Armageddon - Biblia
1.115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Civilizatia 5-Eroul ca artist
535 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Putini stiu ca.....Edgar Allan Poe
229 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Edgar Cayce: Nostradamus II si profetiile sale sumbre,

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.01.2019  Adauga la favorite 636 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Stiati ca a mai existat un Nostradamus? Aruncat pe nedrept intr-un con de umbra, Edgar Cayce ramane unul dintre cei mai misteriosi si mai prolifici profeti moderni.

Poreclit „profetul care doarme", Edgar Cayce s-a nascut pe 18 martie 1877, in Kentucky, in sudul Statelor Unite ale Americii. Avea capacitati uluitoare de clarviziune inca din copilarie, cand a reusit sa se vindece singur de o boala.

Pentru asta, a folosit un leac despre care a aflat intr-o viziune. Micutul Cayce se afla in stare transa, vorbind in timpul somnului, si le-a descris parintilor pas cu pas instructiunile pe care sa le urmeze pentru vindecare sa.



Un incident foarte bizar, care a avut loc in copilarie, pare sa fi fost intamplarea care a declansat puterile profetice ale lui Edgar Cayce. Episodul este povestit de Dan Cowherd, a carui mama a fost colega de scoala cu Edgar Cayce.



Cayce era la scoala la Beverly Academy, iar tatal sau se chinuia sa il ajute la lectiile de citire, pe care Cayce nu le pricepea. Era noapte, in jurul orelor 10.30 – 11.00, cand tatal sau a renuntat pur si simplu, spunand ca „e prea tarziu, nu facem progrese, o lasam pe dimineata".

Tatal sau merge apoi in bucatarie, sa bea un pahar de apa. Cand revine in sufragerie, il gaseste pe Cayce dormind pe canapea, cu cartea de citire pe fata. Cand s-a trezit, baiatul stia toate cuvintele din carte.

De atunci si pana cand a murit, casa lui a devenit un loc de pelerinaj pentru multa lume. Oamenii apelau la Edgar Cayce pentru solutii la tot soiul de probleme personale.

De-a lungul intregii sale vieti a avut peste 14.300 de viziuni – „citiri" sau „lecturi", cum le numea el. Cayce intra in transa in timpul somnului si raspundea tuturor intrebarilor care ii erau adresate. La trezire, insa, Edgar Cayce nu isi amintea nimic din ceea ce relatase in timpul transei.






Edgar Cayce era o persoana extrem de religioasa. Cea mai mare ambitie a sa era sa citeasca Biblia integral in fiecare an.

Cayce a profetit multe evenimente care deja au avut loc, precum al Doilea Razboi Mondial sau moartea unor lideri politici.

Si-a dedicat viata cercetand subiecte precum reincarnarea, clarviziunea, fenomenul OZN, Atlantida, spiritualitatea si capacitatile de vindecare.

Profetiile lui Edgar Cayce
In 1934, a prezis ca o mare parte din teritoriul Japoniei se va pierde sub apa. Astazi, geologul japonez Nobichico Obara sustine ca Japonia „aluneca" in mod constant sub apa, cate doi-trei centrimetri in fiecare an.

Nu s-a oprit insa aici. Edgar Cayce a prevazut reactivarea vulcanilor Vezuviu si Etna si a prezis ca un „oras de aur" va fi descoperit in Desertul Gobi. Potrivit descrierii profetului, misteriosul oras „va avea temple cu lifturi, masini electrice si multe elemente magice".



Referitor la New York, Edgar Cayce a profetit printr-o viziune ca acest oras va disparea brusc.

Ma aflu in anul 2.100 in Nebraska. Se pare ca marea acopera intreaga parte de vest a regiunii, iar orasul in care am trait eu era pe coasta. Portiuni din coasta de est a statului New York si chiar orasul New York vor disparea in mare parte. Asta se va intampla intr-o alta generatie. Zonele sudice din California si Georgia vor disparea.

Asta se va intampla mult mai devreme (n.n. decat in cazul New Yorkului). Apa din Marile Lacuri se va scurge in Golful Mexicului. Ar fi bine daca va fi pregatit un canal dinainte.




Cayce a prezis si ca in Marea Caraibelor vor aparea noi pamanturi. America de Sud va fi zguduita de la nord la sud, iar in Antarctica vor aparea intinderi noi de uscat si torenti de apa.

Cayce a prezis ca in apele din Bimini vor fi descoperite „puteri ascunse", cristale de cuart cu proprietati curative, iar Atlantida va fi localizata.

Edgar Cayce si Atlantida


Referitor la mitologica Atlantida, Edgar Cayce a spus urmatoarele:

Arhivele ascunse ale Atlantidei si cunostintele spirituale vor deschise pentru toata lumea. O camera secreta va fi desoperita, iar in timpul lucrarilor de constructie a unui templu vor fi descoperite arhive secrete.

Despre schimbarea climei, Edgar Cayce a prezis ca topirea ghetii din Groenlanda si Antarctica ar putea provoca miscari tectonice violente pe toata planeta. Prin urmare, vor avea loc eruptii vulcanice, curremure, tsunami-uri si inundatii masive.

Cayce s-a referit in cateva viziuni criptice si la felul in care a fost construita Marea piramida din Egipt:

A fost construita utilizand acele forte din natura care fac ca fierul sa pluteasca pe apa si piatra sa pluteasca in aer.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.