Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  10 alimente minune care iti curata FICATUL
1.245 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  EVITA ACESTE 13 ALIMENTE PENTRU UN FICAT SANATOS
142 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 alimente care iti curata ficatul de toxine
584 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele mai proaste alimente pentru ficat (gras).
207 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 alimente care iti curata ficatul de toxine
666 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dieta pentru intret.ficatului , scaderea colesterolului
1.273 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ficatul marit,
1.588 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente Probiotice
205 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doar 2 ingrediente iti curata ficatul de grasime
228 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente care refac mucoasa intestinala
108 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Alimente care „repara“ ficatul bolnav intr-o luna.

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.08.2017  Adauga la favorite 1.128 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cinci alimente care detoxifica organismul Iata care sunt cele 5 substante nutritive esentiale pe care trebuie sa le integrezi in regimul tau alimentar pentru a-ti mentine un ficat sanatos. Usturoiul contine numerosi compusi organo-sulfurosi, printre care alicina si seleniu, doua ingrediente importante care protejeaza ficatul si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Acesta actioneaza ca antibiotic natural, fara efecte secundare intrucat are puternice proprietati antibacteriene si antimicrobiene. Usturoiul stimuleaza cresterea nivelului de antioxidanti din organism, ajuta la scaderea valorilor glucozei serice si a tensiunii arteriale.

Grapefruitul este bogat in vitamina C si antioxidanti, doi importanti agenti care stimuleaza producerea de enzime pentru detoxifierea ficatului. Fibrele solubile din grapefruit contribuie la scaderea colesterolului si determina ficatul sa arda grasimile. Avocado ajuta organismul sa produca un tip de antioxidant numit "glutation", de care ficatul are nevoie pentru a filtra componentele toxice. Consumul acestui fruct, o data sau de 2 ori pe saptamana, poate repara un ficat deteriorat in numai o luna. Avocado este unul dintre putinele fructe cu un continut ridicat de proteine. Un avocado contine 4 grame de proteine, o cantitate ridicata in comparatie cu multe alte fructe. De asemenea, proteinele pe care le contine sunt cele esentiale si de inalta calitate, care se digera mult mai usor si hranesc muschii

Nucile sunt bogate in L-arginina, glutation si acizi grasi Omega-3, substante care contribuie la procesul de purificare a ficatului. Nucile sprijina functiile hepatice si faciliteaza oxigenarea sangelui. Specialistii ne sfatuiesc sa consumam nuci mai ales dupa o masa bogata in grasimi pentru a atenua efectele lor negative asupra organismului. Ceaiul verde contine catechine, antioxidanti puternici care asista functia hepatica si sunt responsabili pentru efectul sporit de ardere a grasimii. Aceasta bautura protejeaza ficatul impotriva toxinelor care pot provoca daune grave. “Ceaiul verde are proprietati antioxidante datorita substantelor care combat radicalii liberi, substante numite polifenoli si catechinele, flavonoide si alcaloizi, iar efectul sau diuretic si stimulator al metabolismului fac din acest ceai un excelent remediu pentru detoxifierea colonului. Este recunoscut pentru proprietatile sale diuretice, detoxifiante, tonifiante si de ardere a grasimilor", explica medicul Daniela Stan.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.