Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Top 15 ALIMENTE Bune pentru DIABET
370 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Strugurii – top 20 de beneficii pentru sanatate
192 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile acizilor grasi de tip Omega 3, 6, 7, 9
175 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  4 SEMINTE INCREDIBILE PENTRU NERVI SANATOSI
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remediu naturist pentru oase si articulatii tari
295 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vindeca genunchii si restaureaza oasele si articulatiile
266 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceai de GHIMBIR: beneficii si contraindicatii
70 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  SAUNA - Beneficii incredibile.
55 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul de seminte de pepene!
1.128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  30 de beneficii extraordinare ale apei cu lamaie
69 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Seminte de Chia. 7 Beneficii surprinzatoare

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.02.2017  Adauga la favorite 971 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Consumul de seminte de Chia este recomandat de specialisti deoarece sunt o minune pentru sanatate avand o multime de beneficii pentru organism. Sunt pline de vitamine si minerale, ajutand la reglarea greutatii, controlarea poftei de dulce si luptand impotriva radicalilor liberi,

Se vorbeste despre ele peste tot in lume. Ai auzit de ele, cu siguranta, le-ai vazut peste tot in magazine, le-ai auzit pe vedete vorbind despre ele si, cu toate acestea, inca nu stii de ce sunt atat de ridicate in slavi, potrivit csid.ro.

seminte de Chia
Seminte de Chia
Chia, care este cuvantul mayas pentru „putere", face parte din familia mentei. Pline de minerale, vitamine si acizi grasi care ajuta organismul sa combata „agresorii" zilnici, semintele de Chia sunt folosite de sute de ani!

Ele contin
• De 5 ori mai mult calciu decat laptele
• De 3 ori mai multi antioxidanti decat afinele
• De 3 ori mai mult fier decat spanacul
• De 2 ori mai multe proteine decat orice alte boabe, seminte sau nu
• De 2 ori mai mult potasiu decat o banana

Ajuta la potolirea poftelor si a foamei!
Sunt pline de fibre, ceea ce iti ofera senzatia de satietate si iti alunga orice pofta de ciocolata. Pe langa faptul ca sunt foarte usor de digerat, te ajuta sa pastrezi aceasta senzatie de satietate mult timp si iti regleaza apetitul.

Sunt extrem de versatile!
Cel mai minunat lucru la aceste seminte, este faptul ca aroma lor este foarte slaba. In timp ce unii oameni afirma ca nu au nici un gust, altii spun ca ar avea o usoara aroma de alune. Datorita acestui lucru, poti sa le adaugi la orice fel de mancare, fara a te ingrijora ca vor striga gustul preparatului. Fie ca le pui in cereale, fie la mancarea cu orez, fie in salata, raman la fel de sanatoase!

Au rol protector!
Te protejeaza de factorii nocivi ai mediului inconjurator, cum ar fi: poluarea, alcoolul, fumul de tigara sau razele UV. Pentru o protectie optima, incearca sa consumi Chia in fiecare zi. Pe langa faptul ca sunt niste nutrienti puternici care ajuta la distrugerea radicalilor liberi sunt, de asemenea, si cei mai „longevivi", ramanand proaspeti mult timp.

Sunt o sursa naturala de energie!
Daca vrei ceva care sa te tina treaza intreaga zi, semintele de Chia sunt raspunsul! De asemenea, daca vrei ceva care sa te „puna in priza" inainte de a merge la sala, tot Chia e raspunsul!

Iti asigura o talie de viespe!
Nu, nu este o gluma! Semintele de Chia sunt solutia pentru a te mentine in forma: in combinatie cu suscurile gastrice, formeaza o structura care iti va tine de foame mult timp, ajutand, de asemenea, la digestie!
Ajuta la formarea masei musculare!

Datorita faptului ca iti ofera energie si sunt bogate in fibre, proteine perfect digerabie si ajuta la regenerarea tesuturilor, semintele de Chia sunt aliatul perfect atunci cand vrei sa ai un corp fit, bine definit.

Amelioreaza durerile articulare!
Suferi de dureri articulare? Acizii Omega-3 pe care ii contin semintele de Chia (da, puteti lua o pauza de la ton ), ajuta la reducerea semnificativa sau chiar stoparea completa a durerilor de articulatii!

Au efect detoxifiant!
Datorita proprietatiilor detoxifiante, semintele de Chia functioneaza ca un „detergent" 100% natural, pentru organismul tau! Gandeste-te la Chia ca si la un aspirator – pe langa faptul ca te umple de vitamine si minerale benefice, iti mai si „aspira" toate substantele nocive din organism, ajutand la curatarea completa a sistemului digestiv.

Vezi cum prepari Seminte de Chia, potrivit (foodstory.stirileprotv.ro)
1. In cereale
Adauga 1-2 linguri de seminte de chia in cerealele tale pentru micul dejun. Acestea se vor dizolva in lapte si vor da un plus de satietate micului dejun. Si nici nu iti vei da seama ca le consumi.

2. In smoothie
Ce poate fi mai sanatos pentru micul dejun decat un smoothie din cele mai sanatoase fructe si legume, plus o lingura de seminte de chia? Acestea vor da bauturii o textura cremoasa si crocanta in acelasi timp.

3. In iaurt
Poti sa-ti creezi singur cel mai sanatos iaurt din lume. Ai nevoie de iaurt gras grecesc, o lingurita de miere de albine naturala si o lingura de seminte de chia. Iti garantam ca nu ti se va face foame prea repede


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.