Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Amestecati lamaia cu scortisoara
250 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Efectele benefice ale merelor
1.338 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stridiile -sursa de minerale
1.282 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Zmeura un fruct pentru sanatatea noastra
683 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coaja de lamaie vindeca durerile de articulatii.
299 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turmericul, un ajutor-minune in lupta impotriva cancerul
1.086 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vitamina D3
972 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  NU IGNORA NICIODATA ACESTE 10 SEMNE ALARMANTE ALE CANCER
155 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce nu stiai despre consumul bananelor in exces!
239 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Varza murata, cel mai bun probiotic natural
993 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Lamaia congelata impotriva cancerului

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.07.2016  Adauga la favorite 899 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Bogata in nutrimente si antioxidanti, lamaia contribuie la buna functionare a organismului si, mai mult, previne cancerul. Despre cum sa folosesti lamaia congelata impotriva cancerului vom vorbi in cele ce urmeaza.
Lamaia aduce o gramada de beneficii sanatatii, printre care detoxifierea organismului prin stimularea functiei hepatice si renale, intarirea imunitatii sau combaterea radicalilor liberi vinovati de imbatranirea premature

Beneficiile consumului de lamai
Mai multe studii au dovedit faptul ca aceste citrice ajuta la mentinerea sanatatii, astfel:

– Proprietatile antibiotice si antivirale ale lamaii combat diversele microorganisme care determina aparitia infectiilor;

– Tot datorita acelorasi proprietati, lamaile sunt recomandate in tratamentul si prevenirea aparitiei parazitilor intestinali, a hipertensiunii arteriale si a afectiunilor sistemului nervos;

– Avand capacitatea de a stimula sistemul imunitar, cura cu lamaie este recomandata ca terapie complemetara in perioadele in care pacientii cu cancer fac chimioterapie, un tratament foarte agresiv care, dupa cum se ttie, afecteaza grav imunitatea.

In plus, un studiu desfasurat la Universitatea din Florida a relevant faptul ca lamaile contin anumite categorii de antioxidanti, cum sunt cartenoidele, flavonoidele si limonoidele, care impiedica proliferarea tumorilor si previn mai multe tipuri de cancer, precum cel de colon, de pancreas, de prostata, de ficat, de san si leucemia.

Cum poate lamaia sa tina la distanta cancerul
Lamaia ataca celulele canceroase, conservandu-le, in acelati timp, pe cele sanatoase. In plus, efectul alcalin al lamaii previne cancerul prin aceea ca amelioreaza starea generala a organismului, ceea ce ajuta la inhibarea proliferarii celulelor canceroase.

Mai mult, aceste citrice contin 22 de agenti anticancerosi, precum pectina, glicozidele de flavonol si vitamina C. Consumul zilnic al unei lamai intregi reduce cu 50% riscul dezvoltarii cancerului. Pentru a obtine restul beneficiilor pentru sanatate pe care le ofera lamaia, poti consuma minimum 150 g pe saptamana.

Cum sa folosesti lamaia congelata impotriva cancerului si altor tumori
Cea mai mare parte a substantelor nutritive ale lamaii se gasesc in coaja, care, de regula, este aruncata. Coaja contine de 10 ori mai multe vitamine decat sucul. Pentru a fi eficienta impotriva cancerului, lamaia trebuie consumata intreaga si, de preferinta, congelata, pentru o utilizare mult mai eficienta in bucatarie.

Pentru inceput, spala bine lamaile cu apa si bicarbonat de sodiu sau cu otet de mere diluat in apa. Introdu-le, apoi, la congelator. Odata congelate, poti incepe sa le consumi. Trebuie doar sa le razi pentru a le adauga in salate de legume sau de fructe, sosuri, bauturi, iaurturi si deserturi. Este ideal sa consumi minimum 75 g de lamaie congelata zilnic.

Vara, le poti consuma cu inghetata. Pentru aceasta situatie, taie un capac lamaii si scoate-i miezul. Introdu-o astfel la congelator, iar cand este suficient de congelata, umple-o cu inghetata. Este un desert nemaipomenit pentru zilele toride de vara.

Reteta de salata de fructe cu lamaie congelata
Iata, mai jos, o reteta de salata de fructe care cu siguranta ti se va parea extrem de apetisanta si de gustoasa. Vei obtine o portie.

Asadar, ai nevoie de o felie de ananas, 3-4 capsune sau zmeura, o jumatate de kiwi, o nuca, 25 g lamaie congelata. Amesteca-le si lasa-le in bol o ora-doua, pentru a lasa zeama.

Acum ca ai aflat cum sa folosesti lamaia congelata impotriva cancerului, vei apela la acest mod de preparare pentru a profita din plin de beneficiile pentru sanatate ale acestor citrice?


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.