Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cele mai intelepte vorbe din lume
377 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Geamuri panoramice - avantajele vs dezavantajele reale
104 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum montam o priza
863 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum tratam o durere de cap cu presopunctura
2.567 vizite - 1 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum putem scapa de cartita?
845 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fa din vitrina mai mult decat un obiect de decor
1.150 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Solutii antimucegai moderne: batoanele congelate
709 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru amenajarea unei bucatarii mici
443 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum colectam si folosim apa de ploaie
129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
02:22
  Cum imi aleg sutienul potrivit
1.897 vizite - 0 comentarii
adaugat de zizi
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Craciul femeii moderne

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.11.2012  Adauga la favorite 1.154 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
arbatoare, cadouri, miros de brad, globulete colorate si beteala, zapada...Ce lipseste din tabloul clasic?
Aromele calde, culinare! Unde-i cozonacul vanilat, unde sunt sarmalele infasate in varza si vita, unde este Masa de Craciun?

Pai cand sa mai ai timp si de ea cand tu, femeie de succes a secolului vitezei, tragi disperata de volanul masinii, sa-ti faci loc prin haosul de pe sosea, care te-ar sacrifica intr-o clipita pentru semaforul inca verde? Esti in trafic, intr-o continua cursa ba spre casa, serviciu, intalniri, supermarket sau mall si mai rar, pentru tine, spre un salon de cosmetica unde pentru prima data, de mult timp, personajul principal esti tu.

Acum nici nu se mai pune problema sa ai timp de asa ceva. Daca nu ai reusit pana in ultima saptamana sa iti faci o programare, acum cu atat mai putin.
Programarile sunt deja facute, iar tu inca ai o lista lunga care-si asteapta bifele.Trebuie sa umbli dupa cadouri si noroc cu wishlistu? (adica lista care cuprinde variantele de cadouri), ca nu-ti mai chinuiesti creierii prin magazine, imaginand potriveli cu personajele din viata ta.

Noroc cu mall-urile, internetul, telefoanele mobile si...catering-ul. Pai da, asta ti-e salvarea daca vrei sa ai o fata si un moral cat de cat prezentabile familiei la ceas de sarbatoare. Si poate ii vei face si mamei un cadou pretios pe care il asteapta de o viata: linistea.
Probabil iti va fi mai greu sa o convingi ca sarmalele pot fi minunate, chiar daca sunt comandate si nu facute de mana ei, dar merita incercarea. Macar anul asta, sa vada cum e.

Sa te rasfeti o data pe an, sa te lasi servita cu stil, (dar la tine acasa, asa cum se petrece fiecare sarbatoare de familie), poate fi un cadou perfect.
La sfarsit, cat ai bate din palme, masa va fi stransa si nici nu vei avea vase de spalat. Firma iti poate pune la dispozitie si personal pentru asa ceva.
Ei vin cu vesela, tacamurile, platourile si bineinteles, preparatele care te vor face o gazda perfecta si...odihnita! In plus, daca nu vrei un Craciun traditional, poti avea pe masa si preparate pe care poate nu ai avut curajul sa le incerci pana acum, din bucataria indiana sau chinezeasca.

Este adevarat ca te costa ceva mai mult, dar ocaziile rare si speciale, merita si costuri suplimentare. Si pana la urma, o sarbatoare frumoasa, isi merita cheltuielile, pentru ca linistea si armonia sunt printre singurele lucruri care nu pot fi cuantificate monetar. Sa aveti sarbatori fericite si linistite!

Text: Iulia Gherghe


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.