Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Moda si frumusetea in a doua jumatate a secolului XX -2
404 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru un ten perfect
495 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru un ten perfect
1.775 vizite - 0 comentarii
adaugat de floarea
 
  10 IDEI UIMITOARE DE BIJUTERII DIN HARTIE
135 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frumusetea se invata -
75 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete de frumusete arabesti
449 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru frumusete, in online
226 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru frumusete, in online
246 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum poti fragezi carnea folosind bicarbonat de sodiu
396 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiajul "ochi de pisica" |
1.285 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Puneti frumusetea in valoare prin bijuterii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.10.2012  Adauga la favorite 1.434 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Bijuteriile au aparut inca din Preistorie cand femeile se impodobeau cu scoici, oase de animale cioplite si agatate ca pandantive sau pietre colorate. Un alt obiect pe care femeile il considerau un material frumos pentru bijuterii era cornul de fildes. La ceva timp au aparut perlele foarte rare si scumpe. Doar femeile din inalta societate purtau astfel de bijuterii. Cand a aparut mestesugul de prelucrare al metalelor aceasta ramura a industriei s-a dezvoltat si ea foarte mult. Au aparut bijuteriile din aur si din alte metale pretioase.

In zilele noastre orice femeie poarta bijuterii. Ca si machiajele, ele intregesc tinuta feminina indifferent de ocazia sau evenimentul la care aceasta participa. In magazine de accesorii gasesti fel si fel de gablonturi mai elegante pentru birou sau diverse evenimente, mai casual pentru mers in parc sau la cumparaturi, chiar si pentru fetite.

Trebuie facuta diferenta intre bijuterii si accesorii. Bijuteriile sunt accesori facute din materiale pretioase cum ar fi aur, argint, platina, perle si pietre pretioase. Accesoriile sunt toate si cele facute din plastic, aluminiu, lemn, pietricele colorate si cele din materiale si metale pretioase. Cele handmade sunt foarte dragute, la moda si se potrivesc cam oricarei tinute.

Organismul uman poate fi sensibil la obiectele care nu sunt calitative. Unelor femei le pot aparea alergii de la accesorii care nu sunt din materiale pretioase. In general ele purtau aur, dar acesta a fost inlocuit cu argintul pentru ca este mai ieftin si se poate intretine mult mai usor.

Unei femei nu o sa-i lipseasca niciodata din urechi cercei. O pereche de cercei din argint intregesc intotdeauna tinuta si pun in valoare frumusetea ei. Ei se gasesc sub diverse forme si cu strasuri sau pietricele pretioase frumos colorate. Cercei din argint pot fi purtati si pentru o tinuta eleganta, de seara, un eveniment mai special, dar si pentru o plimbare in parc sau in vizita la rude.

O femeie are un alt aspect daca poarta bijuterii sau cercei din argint decat daca poarta gablonturi din diferite materiale. Argintul, ca si aurul sint marcate ca sa nu cadeti in plasa falsilor comercianti de bijuterii. Un alt semn distinctiv pentru cercei din argint este faptul ca acestia nu trebuie sa lase urme negre pe lobul urechii. Pentru a avea un aspect placut nu uita sa te accesorizezi.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.