Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Acceptam Bitcoin Agentie de turism Bacau Click4Trip.ro
2.414 vizite - 0 comentarii
adaugat de click4trip
 
  Piatra Neamt
1.112 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tenerife Santa Cruz
1.016 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Epidaurus-Grecia
529 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Curacao
672 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun din Nurnberg,
74 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 5 Atractii Turistice, Jamaica (Caraibe)
1.072 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Camping LA BRASILIA, SUDUL FRANTEI
448 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pestera Meziad
563 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pescuit in largul Keniei
107 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Bacau

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 02.10.2012  Adauga la favorite 954 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Orasul Bacau apare ca un loc primitor indiferent de motivul sau durata vizitei tale aici. Indiferent cum ajungi in orasul de pe malul Bistritei (cu masina, trenul sau avionul) vei gasi cu usurinta un loc de popas intr-unul din hotelurile presarate in centrul orasului(Hotel Bistrita, Hotel Moldova, Hotel Decebal, Hotel Dumbrava), sau poti opta pentru una din pensiunile adiacente drumurilor nationale si europene care intra in municipiu(Pensiunea Scorillo, Hotel Levisticum, Pensiunea Moldavia).

Obiectivele turistice si zonele de interes istoric si cultural, precum Casa Memoriala "George Bacovia" sau Complex Muzeal de Stiinte ale Naturii ti-ar putea atrage atentia. Observatorul astronomic este unul din putinele din tara, iar foarte aproape de centrul orasului poti gasi o ctitorie a lui Stefan cel Mare datand din 1491. Daca vrei doar sa te relaxezi, Bacaul dispune si de zone de agrement foarte populare, precum Clubul de Karting si mai ales Insula de Agrement.

Vei remarca faptul ca orasul este unul foarte activ. Multe companii au reprezentante aici, iar toate bancile importante din Romania si-au deschis filiale si iti stau la dispozitie printr-o vasta retea de bancomate. Dezvoltarea orasului este reflectata si de reteaua de institutii mass-media locale, relativ numeroase si reflectand schimbarile continue care au loc in municipiul Bacau. De asemenea, reteaua medicala a orasului este foarte extinsa, multitudinea de clinici, cabinete si laboratoare particulare completand penuria de institutii de stat specifice.

Orasul se poate mandri si cu o retea de invatamant dezvoltata, care acopera intregul plan educational, de la gradinite, scoli, licee, pana la universitati. Printre acestea se numara si licee cu o indelungata traditie, care continua sa fie recunoscute la nivel national.

Alaturi de toate acestea, firmele private alaturi de institutiile de stat asigura o multitudine de servicii care iti pot veni in ajutor in orice moment. Fie ca locuiesti aici sau esti doar in trecere, detaliile despre birourile de traducere, scolile de soferi sau firmele de IT, iti pot fi utile, alaturi de alte informatii.

Seara, un numar mare de localuri care satisfac gusturi diverse, iti stau la dispozitie, fie pentru o masa in oras, fie doar pentru petrecerea catorva ore la o masa de biliard cu prietenii. O lista bogata de restaurante, pub-uri sau cluburi iti sta la dispozitie chiar pe acest site. Sau poti alege varianta cea mai simpla si sa comanzi o pizza la domiciliu. Daca esti in vizita si vrei sa te deplasezi independent prin oras si imprejurimi, iti recomandam sa apelezi la unul din serviciile de car rental care se gasesc in Bacau, iar la plecare poti consulta informatiile despre serviciile din gara, autogara si aeroportul din Bacau, pentru a alege cea mai avantajoasa varianta


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.