Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Insula Lesbos-Grecia
174 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Changuu (Insula Inchisorii) Tanzania
503 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Iraklia-Grecia
616 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Rutland
645 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Reunion
759 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5.Insula Nisyros,Grecia
2.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Insula Saaremaa, Estonia
1.397 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  INSULA RAB
1.460 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Fogo -Capul Verde
118 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nabih Saleh-Bahrain .
730 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

16.Insula Lesvos

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.01.2012  Adauga la favorite 745 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Este o destinatie foarte populara pentru cupluri, persoane aflate in luna de miere sau pentru familiile cu copii, datorita plajelor frumoase cu nisip, a satelor pitoresti si a apei cristaline a marii. Majoritatea turistilor aleg partea de nord a insulei, in special satele Molivos, Petra si Skala Kalloni. Pe insula turistii gasesc locuri de cazare pentru toate gusturile si toate buzunarele, de la camere, studio-uri si apartamente la case particulare, vile si hoteluri. Modalitatile de petrecere a timpului liber sunt diverse, pentru ca aici sunt: izvoare cu ape termale, centre SPA, manastiri, sate traditionale si se organizeaza excursii de o zi in Turcia sau plimbari cu magarii. Pe insula sunt o multime de restaurante excelente care practica preturi accesibile si sunt situate chiar pe plaja, de unde se poate admira rasaritul soarelui. Pentru cei care prefera locatiile mai retrase, satul Sigri este destinatia ideala, in special pentru familiile cu copii.

Lesvos/Lesbos mai este cunoscuta si ca Mytilini, dupa numele celui mai mare oras al insulei. Insula este situata in nord-estul marii Egee. Are o suprafata de 1632 de kilometri patrati, cu 320 de kilometri de coasta, fiind a treia cea mai mare insula a Greciei si cea mai mare insula din Marea Egee. Este despartita de Turcia prin Stramtoarea Mytilini. Administrativ face parte din prefecture Lesbosului. Are o populatie de aproximativ 90.000 de locuitori, o treime din acestia locuind in capitala insulei, orasul Mytilene, situat in partea de sud-est a insulei. Restul populatie locuieste in sate mici dispersate de-a lungul insulei. Cele mai mari sate sunt: Kalloni, gera, Plomari, Agiassos, Eresos si Molyvos (orasul antic Mythymna).


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.