Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Reims-Franta
1.262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Toulouse
1.632 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mantes la Jolie
1.120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Montbeliard-France
1.057 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aitoliko-Grecia
1.203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orleans -France
1.049 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pyrgos-Grecia
1.672 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Abbeville Franta
884 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Provins
1.080 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bordeaux,
816 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Prefectura Xanthi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 01.03.2012  Adauga la favorite 730 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
PREFECTURA Xanthi se raspandeste din Muntii Rodopi, cu paduri virgine fauna bogata si flora. Intre acesti munti este valea fertila a Xanthi, cu o productie agricola bogata. Nestos River Delta include zonele umede, Lacul Vistonida si plaje.

Prefectura Xanthi le are pe toate: munti, vai si mare. Conform mitologiei, a fost lacasul Ares, zeul razboiului, ci, de asemenea, de Vorreas. Lacul Vistonida este de asemenea legat de munca lui Hercule ", cu caii de Diomede. Asa cum s-au dovedit de descoperirile arheologice, in valea de Xanthi, regiunea a fost locuita inca din epoca neolitica. Primele triburi tracice a ajuns in secolul 11 Orasul a fost stabilit in jurul valorii de Avdiron 656 i.Hr. si a prosperat in valea prefecturii. In timpul perioadei bizantine, Topeiros, fondata in primul secol d.Hr., a fost orasul cel mai prosper. In secolul al 14-lea, regiunea a fost invadata de turcii otomani, care a creat noi orase pentru cultivarea tutunului.

Xanthi a fost centrul crestin si Genisea cel administrativ. Acesta din urma a fost complet ars in 1870. Astfel, Xanthi a devenit centrul administrativ, desi aceasta a fost de doua ori distrus de cutremure in 1829. In 1912, a fost ocupat de bulgari si in 1913, eliberat de catre greci. Cu toate acestea, aliatii se cedat Bulgariei. In cele din urma, Xanthi si restul Traciei a devenit o parte permanenta a Greciei in 1920. In zilele noastre Xanthi este un oras modern, bogat in istorie, traditii si obiceiuri, caracterizata prin coexistenta pasnica a populatiei sale crestine si musulmane. Orasul vechi, case traditionale, moschei, biserici vechi, precum si cladiri neoclasice si moderne, sunt cateva dintre atractiile sale importante.

Orasul are multe restaurante, taverne si ouzeris care servesc mancaruri delicioase locale. Xanthi este, de asemenea, renumit pentru dulciuri si bunurile sale uscate. Produse de patiserie de ciocolata, carnati sujuk, nougats, miere-fazei dulciuri, nuci, migdale, etc, pot fi cumparate de la magazinele vechi al Orasului Vechi sau la faimosul Xanthi Bazaar, in fiecare sambata.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.