Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Chipul unui strain (SUA 1991) Drama 96 min
541 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In spatele luminii verzi (SUA 1946) Drama,Crima 61 min
2.398 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.477 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Manusi rosii (Romania 2010) Drama 117 min
828 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Copilul miresei (SUA 1991) Drama 105 min
281 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Foc in intuneric (SUA 1991) Drama 120 min
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Last Lear (SUA 2007)Biografic 130 min
1.711 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
1.003 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Strigatul (SUA 1991) Drama cu John Travolta / 84 min
2.699 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Rosii verzi prajite (SUA 1991) Drama 130 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.09.2024  Adauga la favorite 20 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.7
   
 
Fried Green Tomatoes
IMDb 7.7
Regia Jon Avnet

Evelyn Couch este o gospodina timida la 40 de ani, in Birminghamanilor 1980 . Sotul ei, Ed, are o matusa care locuieste la un azil de batrani din Alabama, unde Evelyn o intalneste pe batrana Ninny Threadgoode. In mai multe intalniri, Ninny ii spune lui Evelyn despre orasul abandonat de mult timp si locuitorii sai.
Povestea lui Ninny incepe cu baiatul Idgie, cel mai tanar membru al familiei Threadgoode. Ea si Ruth Jamison sunt devastati cand iubitul frate mai mare al lui Idgie si iubitul lui Ruth, Buddy, sunt ucisi de un tren. Idgie ramane sociala pana in adolescenta. La cererea familiei Threadgoode, intervine Ruth, straitlated.

Idgie respinge initial incercarea lui Ruth de prieteni, dar in timpul verii creste treptat un atasament profund. Ruth se muta in cele din urma laValdosta, Georgia, pentru a se casatori cu Frank Bennett. Cand Idgie o viziteaza, ea descopera ca Frank o abuzeaza de obicei pe Ruth, insarcinata.

Impotriva incercarilor violente ale lui Frank de a o opri, Idgie, impreuna cu fratele ei Julian si Big George, o salveaza pe Ruth care se intoarce cu ei la Whistle Stop, unde se naste copilul ei, Buddy Jr.. Papa Threadgoode ii da banii lui. Idgie pentru a incepe o afacere si a ajuta la ingrijirea lui Ruth si Buddy Jr. Ea si Ruth deschid Whistle Stop Cafe, angajand bucatarul familiilor, Sipsey, si fiul ei, Big George, al fiecaruia gratar excelent devine foarte popular.

Frank vine la Whistle Stop pentru a-si rapi fiul, dar un atacator nevazut ii zadarniceste incercarea si in curand acest dat disparut. Aproximativ cinci ani mai tarziu, camionul lui Frank iese la suprafata intr-un rau din apropiere. Idgie devine suspect, dupa ce amenintat public pe Frank ca a batut-o pe Ruth. Seriful Grady Kilgore o retine atat pe ea, cat si pe Big George. El se ofera sa o elibereze pe Idgie si sa puna presupusa crima a lui Frank doar pe Big George, dar ea refuza.

In timpul procesului urmator, reverendul Scroggins ofera o marturie falsa care sustine atat alibiurile lui Idgie, cat si ale lui Big George. Luand in considerare reputatia lui Frank pentru a fi gasit si trupul sau nu a fost gasit niciodata, judecatorul pentru ca moartea lui probabila este accidentala si renunta la toate acuzatiile impotriva lui Idgie si Big George.

La scurt timp dupa proces, Ruth este diagnosticata cu cancer in stadiul terminal si moare in curand. Cand trenurile nu mai circula prin Whistle Stop, cafeneaua se inchide, iar orasenii se indeparteaza. Povestea lui Ninny se incheie, dar nu inainte ca soarta lui Frank sa fie dezvaluita. Cand Frank a incercat sa-l rapeasca pe Buddy Jr., Sipsey la lovit peste cap cu o tigaie din fonta, ucigandu-l. Camionul lui Frank a fost impins in rau, iar Idgie la convins pe Big George sa maceleze si sa faca gratar cadavrul lui Frank, pe care l-au servit mai tarziu seriffului Curtis Smoot, care a investigat fara a inceta disparitia lui Frank. Smoot a proclamat masa ca fiind cel mai bun gratar pe care la mancat vreodata.

Evelyn descopera ca Ninny a fost externa din azilul de batrani. In timpul sederii ei acolo, casa lui Ninny a fost condamnata si demolata fara sa stie ea. Evelyn o gaseste pe Ninny acolo unde a fost odata casa. Ea vrea ca ea sa locuiasca cu ea si Ed, ceea ce Ninny este de acord.

Ei trec pe langa mormantul lui Ruth care este proaspat impodobit cu un borcan care contine miere si o fagure. Pe o felicitare scrie: „Te voi iubi mereu, fermecatorul de albine". The Bee Charmer a fost porecla lui Ruth pentru Idgie, dezvaluind ca Idgie este inca in viata si este posibil Ninny. In timp ce pleaca, Ninny aminteste cum, dupa ce a murit Ruth cafeneaua sa inchis si toti orasenii au plecat in urma.

Distributie
Kathy Batesca Evelyn Couch
Mary Stuart Mastersonca Idgie Threadgoode
Mary-Louise Parkerca Ruth Jamison
Jessica Tandyca Ninny Threadgoode
Chris O'Donnellin rolul lui Buddy Threadgoode
Stan Shawca Big George Pullman
Gailard Sartainca Ed Couch
Tim Scottca Smokey Lonesome
Gary Basarabaca Grady Kilgore
Lois Smithca mama Threadgoode
Cicely Tysonca Sipsey


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.