Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.519 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  O fata stralucitoare (SUA 1998) Drama,Romantic / 91 min
1.741 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Subiectul e casatoria (SUA 1998 Romantic,Dragoste 93 min
1.190 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Scrisoarea de dragoste (SUA 1999 Comedie 88 mim
385 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fanny (SUA 1961) Drama,Romantic,Dragoste 134 min
3.498 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
  Dragoste de soldat (SUA 2010) Romantic 80 min
756 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casatorie de forma (SUA 1998) Drama,Romantic / 87 min
2.712 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Ultimul duel (SUA 1998) Drama,Romantic,Western 125 min
1.375 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Dadaca 1 (SUA 1999) Comedie,Romantic,Dragoste 90 min
16.500 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Un sarut de Craciun (SUA 2014) Romantic / 88 min
13.750 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Scrisoarea de dragoste (SUA 1998) Romantic 99 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.06.2024  Adauga la favorite 15 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.2
   
 
The Love Letter, 1998
IMDB 7.2
Regia Dan Curtis

Elizabeth Whitcomb locuieste langa Boston in 1863 si scrie o scrisoare adresata lui „Dearest" (fara un destinatar anume), exprimandu-si dorinta si speranta de a gasi intr-o zi pe cineva pe care sa-l iubeasca cu toata inima si mintea ei. . Ea pune scrisoarea in compartimentul secret al biroului ei.

In 1998, Scott Corrigan cumpara un birou antic. Proprietarul magazinului ii spune ca biroul apartinea unui general al Uniunii. Reconditionandu-l, gaseste compartimentul secret si scrisoarea Elisabetei. El ii arata mamei sale, care are sentimentul ca Scott poate fi capabil sa comunice cu Elizabeth de-a lungul timpului. Ea il incurajeaza sa raspunda, dandu-i o stampila postala din perioada Elisabetei si spune ca ar trebui sa o poata trimite de la singurul oficiu postal existent acum, care era acolo in 1863. El face asta, spunandu-i Elisabetei ca, daca are rabdare, intr-o zi va gasi adevarata. dragoste.

In 1863, transportatorul local de scrisori ii da scrisoarea lui Scott lui Elizabeth, care este destul de alarmata cand o citeste. Ea se duce imediat la biroul ei si este socata sa gaseasca scrisoarea ei lipsa din compartimentul ei secret. Ea ii scrie lui Scott cerandu-i sa stii cine este si cum ia preluat scrisoarea.

In 1998, Scott aude de la birou ceea ce pare ca o scrisoare ar fi fost aruncata brusc in ea. Mergand in compartimentul secret, este uimit sa gaseasca a doua scrisoare a lui Elizabeth. Scott raspunde si in curand Scott si Elizabeth comunica in timp. In aceasta perioada, Scott merge la casa in care a locuit Elizabeth acum 135 ani, descoperind ca acum este detinuta de Clarisse, nepoata surorii lui Elizabeth. Afland ceva mai multe despre ea din aceasta vizita, de fapt, amandoi simt prezenta celuilalt in casa de-a lungul timpului. Scrisorile lui Scott si Elizabeth devin treptat mai personal si afectuoase si in cele din urma iubitoare pe masura ce se indragostesc unul de celalalt. Ei realizeaza totusi ca dragostea lor este o fara speranta, deoarece 135 de ani ii despart.

Intre timp, pe vremea Elisabetei, tatal ei cauta sa o impinga intr-o casatorie cu un barbat pentru care Elizabeth nu are sentimente. In schimb, ea intalneste un ofiter al armatei Uniunii, Caleb Denby, si incepe sa se indragosteasca de el, fara a-si pierde niciunul dintre sentimentele fata de Scott. (Noi, publicul, vedem ca Caleb este imaginea scuipatoare a lui Scott, ceva ce Elizabeth nu stie la acel moment.)

Ea ii scrie lui Scott despre noua dragoste, care, randul sau, cerceteaza numele lui Denby pe internet si afla ca a fost ucis in batalia de la Gettysburg. Scott ii scrie frenetic lui Lizzy, asa cum a venit sa o sun, si o avertizeaza sa-i spuna ca nu ar trebui sa intre in aceea batalie. Scottie (asa cum a venit sa-l numeasca) merge sa-si trimita (dupa cum se pare) ultima scrisoare la vechiul oficiu postal doar pentru ao gasi in flacari. Abia ajunge in PO si trimite scrisoarea prin posta inainte ca aceasta sa se incendieze complet.

Elizabeth primeste ultima scrisoare a lui, iar Scottie iese in siguranta de la oficiul postal care arde. Odata cu distrugerea PO, capacitatea lor de a se conecta in timp este rupta irevocabil. Se grabeste la Gettysburg, dar ajunge prea tarziu. Caleb a fost ranit de moarte si el spune ca vrea sa se casatoreasca cu ea, dar apoi moare in bratele ei. Cand se intoarce acasa indurerata, i se inmaneaza o scrisoare anterioara de la Scotty, care fusese deplasata si pe care nu o vazuse pana acum. In ea este o fotografie color pe care Scottie ia trimis-o el insusi. Vazand asta, da seama ca Scotty si Caleb sunt una si aceeasi persoana, stie ca amandoi au plecat acum la ea, spunand ca nu-l va uita niciodata.

In 1998, Scott ii marturiseste logodnicei sale totul despre Elizabeth si ca sa indragostit de ea. Ea citeste scrisorile lui Elizabeth catre Scott si intr-una dintre ele, nu numai ca gaseste o fotografie a lui Elizabeth, ci si una a lui Elizabeth si Caleb si vede imediat ca Caleb este identic cu Scott. Desi, ea crede ca totul este o nebunie, rupe in lacrimi logo-ul cu Scott si pleaca.

Scott mai viziteaza vechea casa inca o data, pentru a descoperi ca Clarisse a murit, casa fiind lasata acum Maggie, ingrijitoarea si menajera ei. Maggie ii da o cutie veche de lemn pe care Clarisse dorea sa o aiba. Scott o deschide pentru a gasi poeziile lui Lizzys (nu erau in cutie inainte de ai scrie Scotty), scrisorile lui catre ea si o imagine color uzata, dar clara a lui, socandu-l pe Maggie complet.

Scena se indreapta apoi catre cimitirul bisericii din orasul in care locuia Elisabeta. Scott este gaseste mortul si piatra funerara, in partea de jos a carei sculptura „Nu am uitat niciodata". Piatra funerara indica date nasterii ei ca 23.3.1834 si moartea ca 7.8.1901 (in varsta de 67 de ani). Elizabeth nu sa casatorit niciodata.

Apoi, un caine il intampina pe Scott in cimitir, urmat de proprietarul sau, Beth, imaginea scuipatoare a Elisabetei. Apoi da seama de lucru pe care a facut Elizabeth la vremea ei; Scott este reincarnarea lui Caleb, iar Beth in 1998 este reincarnarea lui Elizabeth. Au o scurta conversatie amicala, dupa care Beth le sugereaza cafeaua si pleaca impreuna sa se cunoasca. Sfarsitul filmului arata cartea de poezii a lui Lizzy prezentata intr-o librarie, care a fost in cele din urma publicata de Scotty.

Distributie
Campbell Scottca Scott Corrigan/colonelul Caleb Denby
Jennifer Jason Leighca Elizabeth Whitcomb/Beth, imaginea scuipatoare a Elisabetei
David Dukesca Everett Reagle
Estelle Parsonsca Beatrice Corrigan
Daphne Ashbrookca Debra Zabriskie
Myra Carterca Clarice Whitcomb
Gerrit Grahamca Warren Whitcomb
Irma P. Hallca Mae Mullen
Richard Woods ca Jacob Campbell
Kali Rochaca Flossy Whitcomb
Laurie Kennedy ca Lavinia Whitcomb
Edgar Smith ca Potts Postasul
Cara Stoner ca Maggie the Maid
George Gaffneyca Bike Rider
Tom Riis Farrell ca seful lui Scott
Mark Joy ca autor celebru
Linda Powellca doctor


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.