Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Nu te uita la acest film
1.440 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu te uita la acest film
927 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rescrierea povestii omenirii
210 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele mai SOCANTE descoperiri Ale OMENIRII
22 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CE se ascunde in Muntii Buzaului ?!?
758 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CRONICI EXTRATERESTERE (S1E2) -
227 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anii pierduti ai lui Iisus pot fi in sfarsit gasiti
549 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lumile Antarctice dedesubt | Cronici extraterestre
75 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum a redefinit Confucius societatea chineza
323 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria OZN-rilor
554 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Anunnaki - Creatorii omenirii? |

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.09.2024  Adauga la favorite 20 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Legendele antice, miturile si religiile din intreaga lume au vorbit despre zei si ingeri, nu intotdeauna in sens spiritual, ci despre fiinte reale din carne si sange care interactioneaza cu omenirea. Multe dintre aceste culturi antice aveau cunostinte vaste despre matematica si astronomie, atribuind cunostintele lor ca fiind transmise de la zei.
Cine erau aceste fiinte asemanatoare zeilor, cunoscute de una dintre cele mai vechi civilizatii, sumerienii, ca Anunnaki?

Civilizatia sumeriana, care a aparut cu mai bine de 6.000 de ani in urma din epoca de piatra, este creditata cu peste 100 dintre cele mai timpurii progrese pentru o societate moderna. Acestea includ agricultura, stiinta, medicina, matematica, regalitatea, legile, tribunalele, judecatorii, scolile si, in esenta, toate aspectele societatii care au fost esentiale pentru dezvoltarea acesteia. Dar cum a ajuns o civilizatie ca aceasta atat de avansata de nicaieri? Este posibil sa fi fost ajutati de o alta civilizatie extraterestra mai avansata?

In ultima vreme, o teorie a castigat enorm de popularitate - cea despre astronautii antici si fiintele numite Anunnaki.
Cine sunt ei? Au existat cu adevarat si, daca da, care a fost scopul si motivatia lor pentru crearea umanitatii?

Considerata a fi cea mai veche civilizatie din lume, civilizatia sudica din Mesopotamia din Sumeria antica a aparut in jurul anilor 3000-4000 i.Hr. Ei au lasat in urma dovezi valoroase ale societatii lor avansate, inclusiv scrisul pe tablite cuneiforme din lut si piatra, pe care le-au inventat. Folosind un stilou in forma de pana pentru a imprima simboluri pe tablitele umede de lut, sistemul lor de scriere a permis pastrarea informatiilor.

Multa vreme, descifrarea tablitelor cuneiforme s-a dovedit dificila. In martie 1843, totusi, mii de tablite au fost descoperite la un palat asirian, oferind dovezi cruciale ale unui regat antic. In decurs de un deceniu, au fost descoperite si ruinele capitalei sumeriene Ur. Aici, cercetatorii au gasit Ziguratul lui Ur, tablite cuneiforme si morminte impodobite cu aur. Dar ceea ce este interesant este ca tablitele cuneiforme gasite la fata locului dezvaluie mai mult decat doar dovezi ale unei civilizatii antice. Ei indica descrieri ale unui grup de fiinte divine cunoscute sub numele de Anunnaki, sau „descendentul princiar al lui Dumnezeu", care, conform credintei sumeriene, a coborat din cer.

Civilizatia sumeriana credea intr-o ierarhie a zeilor numita Anunnaki, zeii ceresti fiind zeitatile supreme. Aceste fiinte posedau cunostinte si putere imense dincolo de capacitatea umana, iar originea lor ramane un mister pentru arheologi. Tablitele sumeriene sugereaza posibilitatea originii extraterestre pentru Anunnaki, care au jucat un rol semnificativ in dezvoltarea civilizatiei. Ei au fost responsabili pentru ingineria genetica a rasei umane, asa cum se vede in Lista Regelui Sumerian care contine numele regilor care au trait sute de ani, ceea ce a determinat cercetatorii sa speculeze despre prezenta genelor extraterestre.

Lista Regelui Sumerian este poate unul dintre cele mai importante texte antice care descrie perfect un moment din istorie in care literalmente „zeii" au domnit timp de mii de ani.

„Dupa ce domnia a coborat din ceruri, domnia a fost in Eridug. In Eridug, Alulim a devenit rege; a domnit 28800 de ani. Alaljar a domnit 36000 de ani. 2 regi; au domnit 64800 de ani."

Unul dintre cele mai interesante detalii despre Lista Regilor Sumerieni este faptul ca cea mai veche lista descrie opt regi care au domnit peste Pamant pentru un total de 241.200 de ani, de cand regalitatea originala „coborase din cer" pana in timpul „Marele Potop", care a cuprins pamantul si inca o data „imparatia a fost coborata din cer" dupa Potop.

Ar fi putut vechii regi ai Sumerului sa fi trait sute sau chiar mii de ani, facandu-i stramosii nostri extraterestri? Unii cred ca la aceasta intrebare s-a raspuns acum peste 35 de ani. In 1976, Zecharia Sitchin a publicat cartea The 12th Planet, dezvaluind interpretarea sa asupra zeitatilor Anunnaki. Sitchin credea ca zeii sumerieni erau extraterestri care au aterizat pe Pamant cu peste 450.000 de ani in urma, au creat oamenii si au jucat un rol in caderea lor in timpul unui mare potop.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.