Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Copiii vostri ar putea trai pe Marte.
991 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterul CIA
454 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Documentar despre Planeta Marte
3.055 vizite - 0 comentarii
adaugat de Lary
 
  OZN-uril si dosarele CIA
451 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reteaua spionilor: CIA
808 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Serviciile Secrete Romanesti, Ep. 2
533 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Documentar despre CIA
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Creaturi si siluete surprinse pe MARTE!
129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 curiozitati despre planeta Marte
866 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8 minuni ale sistemului nostru solar
120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Ce cauta CIA pe Marte?

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.06.2023  Adauga la favorite 128 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Documente CIA declasificate recent arata ca agentia americana de spionaj a folosit clarvazatori pentru a vedea cum arata suprafata planetei Marte. In luna ianuarie 2017, CIA a publicat peste 13 milioane de documente declasificate. O campanie de informare sau, mai degraba, o operatiune de dezinformare?

Cele mai multe dintre documentele declasificate se refera la actiuni clasice de spionaj, insa unele dosare contin detalii despre operatiuni ezoterice, precum aparitii de OZN-uri sau studii despre perceptiile extrasenzoriale. Un astfel de document arata cum CIA si-a indreptat atentia spre Marte. Documentul original poate fi studiat online pe site-ul CIA.

La 22 mai 1984, agentia a desfasurat probabil unul dintre cele mai bizare experimente din istoria spionajului. Cu ajutorul unui clarvazaor, CIA a incercat sa afle cum arata suprafata planetei rosii in urma cu un milion de ani.

Toate intrebarile cercetatorilor si raspunsurile subiectului au fost notate in documente care au ramas clasificate „strict secret" timp de 32 de ani. Potrivit raportului, clarvazatorul care a participat la experiment a primit un plic sigilat in care se afla un cartonas cu urmatoarea informatie: „Planeta Marte. Data de interes: aproximativ un milion de ani i.e.n."

Metoda de transmitere a locului:
Plic sigilat continand coordonatele geografice.
Plicul sigilat a fost inmanat subiectului chiar inainte de interviu. Plicul nu a fost deschis decat dupa interviu. In plic se gasea un cartonas 3×5 cu urmatoarea informatie:
Planeta Marte.
Data de interes: aproximativ un milion de ani i.e.n.
Anumite coordonate geografice, furnizate de partile care au solicitat informatiile, au fost transmise verbal subiectului in timpul interviului.







Asadar, subiectului nu i s-a permis sa deschida plicul inainte de incheierea experimentului. Locul de pe Marte – de care CIA era interesata – i-a fost comunicat verbal clarvazatorului. Totusi, daca reprezentantii CIA au desfasurat interviul si au redactat ulterior raportul, cine au fost „partile care au solicitat informatiile"?

La o prima vizualizare a zonei, clarvazatorul a descris „o piramida sau o forma piramidala", precum si o furtuna de nisip, aparent „efect al unei probleme geologice majore".
40.89 grade nord
9.55 grade vest
SUBIECT: …Vreau sa spun ca arata ca… nu stiu, pare… Vad ceva oblic… o piramida sau o forma piramidala. Este foarte inalta, parca sta intr-o… zona intinsa de depresiune.
MONITOR: In regula.
SUBIECT: Este galbuie… are culoarea ocrului.
Muta-te acum la:
46.45 grade nord
353.22 grade est
SUBIECT : …In strafundurile unei caverne, nu o caverna, ci mai degraba un canion. Privesc in sus, pe laturile unui zid abruptcare pare nesfarsit. Si e o… structura cu… e ca si cum insusi zidul canionului a fost sculptat. Din nou vad structuri foarte mari, fara… forme complicate, sectiuni enorme de piatra fina.
Piramide, apeducte si un obelisc de piatra
De asemenea, a aparut un obelisc de piatra asemanator Monumentului din Washington.

45.86 grade nord
354.1 grade est
SUBIECT: Au o… pare a fi capatul unui drum foarte mare si e… ceva ca o borna, foarte mare, tot vad o suprapunere cu Monumentul din Washington, e ca un… obelisc.
Clarvazatorul a vazut si structuri care pareau apeducte.

15 grade nord
198 grade est
Stai putin si intoarce-te inapoi in profunzime.
SUBIECT: Vad… intersectandu-se… orice ar fi acestea, sunt niste lucruri ca apeductele… aceste… canale cu fundul rotunjit, ca niste drumuri. Vad… varfuri ascutite la orizont. Pana si orizontul arata ciudat, e… diferit… in ceata, ca si cum ar fi foarte departe, foarte vag.
Explorand una dintre piramidele de pe Marte, clarvazatorul a descoperit „mai multe camere" complet goale si lipsite de ornamente, care pareau a avea functii de conservare.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.