Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum ne ingrijim parul
1.382 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tratament cu cafea te ajuta sa ai un par stralucitor.
520 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa iti protejezi parul de clorul din piscina
125 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum va vopsiti parul in mod natural
252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Par intins fara placa
1.627 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi, pentru slabit
1.015 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dobanda fixa sau variabila la creditul tau ipoticar
148 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci o vopsea de par rosie naturala in doi pasi
173 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bucle doar cu agrafe
1.534 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Balsam de par homemade 100% natural.
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Ce perie de par este cea mai buna pentru parul tau?

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.06.2023  Adauga la favorite 109 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Folosirea periei de par potrivite pentru parul tau si pentru nevoile tale de styling poate face diferenta in sanatatea si aspectul parului tau.

Peria potrivita pentru o persoana cu parul lung si cret va fi radical diferita de cea mai buna perie pentru parul fin sau subtire.

Unele perii, cum ar fi cele rotunde, sunt cele mai bune pentru coafare, in timp ce altele lucreaza pentru a descurca parul, iar unele pot chiar remedia efectul static si incretirea. Aici vom aborda diferite tipuri de perii si ce pot face acestea pentru parul tau.

Tipuri de perii de par si piepteni
Exista atat de multe tipuri diferite de perii si piepteni de par disponibile, incat poate fi coplesitor sa stii care este cea potrivita pentru tine. In functie de tipul de par pe care il ai, poate vrei sa folosesti o perie specializata.

Perie pentru descurcarea parului
Periile de descurcare a parului sunt bune pentru toate tipurile de par – chiar si pentru cel mai gros si mai cret par – si pot fi folosite atat pe parul umed, cat si pe cel uscat. Ele reduc la minimum deteriorarea cauzata de periajul parului cu noduri, iar peri subtiri si flexibili fac mai usoara scoaterea fara durere a nodurilor din parul copiilor.

Perie pentru par umed
Peria pentru par umed este o optiune accesibila. Perii sai fini si moi sunt suficient de puternici pentru a lucra prin cele mai dificile noduri si suficient de moi pentru a nu deteriora parul ud. Specialistii avertizeaza impotriva periajului parului ud, deoarece este mai predispus la rupere. Cu toate acestea, daca ai parul foarte texturat sau cret, periajul cand este ud este o idee buna.

Perie de perie cu perna
Periile de par cu perna au baze din cauciuc moale si peri rigizi din sarma sau plastic. Perii rigizi sunt eficienti in stimularea scalpului si sunt buni pentru a indeparta matreata sau depunerile de la produsele de coafat si, eventual, pentru a stimula cresterea parului.

Perie termica
Periile termice sunt perii rotunde sau cu palete cu un butoi confectionat dintr-un material care conduce caldura, cum ar fi ceramica, turmalina sau titanul. Acest lucru poate accelera uscarea. Acestea sunt utilizate in general de catre hair stylisti sau de catre persoanele care folosesc frecvent uscatorul de par.

Perie din peri de nailon
Periile din peri de nailon sunt realizate dintr-un material sintetic care reduce statica si descurca eficient parul gros.

Perie curbata
Periile curbate sunt proiectate ergonomic pentru a se adapta la forma capului uman. Cele mai multe sunt fabricate din plastic usor si contin orificii de aerisire, ceea ce le face o alegere buna pentru calatorii, pentru sala de sport sau oricand vrei sa iti usuci parul rapid.

Perie din peri naturali
Pentru vegani sau pentru oricine doreste sa beneficieze de avantajele unei perii din peri naturali, fara a folosi produse de origine animala, unele perii combina alte fibre naturale, cum ar fi agave, cu materiale sintetice.

Perie de par antistatica
Periile antistatice pot reduce statica in timpul uscarii parului, deoarece permit caldurii sa circule prin perie, ajutand la iluminarea staticii si a incretirii. Se spune ca periile ionice reduc statica si incretirea prin adaugarea de ioni negativi in par, iar pieptenele metalice pot combate statica.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.