Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Frumusetea Serpentinelor din Romania
648 vizite - 0 comentarii
adaugat de dinexperienta
 
  Calator in paradis: Muntii Retezat - Romania HD
1.625 vizite - 0 comentarii
adaugat de Lary
 
  TOP 9-Cele mai frumoase sate din Romania
124 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Peisaje din Romania
1.486 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Top 10 locuri de vizitat in Romania - Ghid de calatorie
178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  turism-marketplace.ro Primul site de turism din Romania
545 vizite - 0 comentarii
adaugat de coltucsiasociatii
 
  Obiective turistice din Romania
700 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntii Retezat - Lacul Bucura - Romania
1.275 vizite - 1 comentarii
adaugat de Lary
 
  Calatorind prin Lume - Italia (Ravena,Montava,Venetia)
1.096 vizite - 0 comentarii
adaugat de elvira
 
  Top 35 cele mai frumoase locuri din tara
4 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Calatorind in Romania

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.03.2023  Adauga la favorite 90 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Romania este o tara frumoasa si diversa situata in sud-estul Europei, invecinata cu Ucraina, Moldova, Bulgaria, Serbia si Ungaria. Este cunoscut pentru peisajele sale montane uimitoare, arhitectura impresionanta, istoria bogata si cultura vibranta. Cu o populatie de peste 19 milioane de oameni, Romania este a saptea cea mai populata tara din Uniunea Europeana.

Romania are multe de oferit turistilor, de la orasele sale medievale pitoresti si satele fermecatoare pana la muntii maiestuosi si coasta uluitoare. Una dintre cele mai populare destinatii din Romania este orasul Brasov, situat in regiunea Transilvaniei, care se mandreste cu un frumos oras vechi, inconjurat de Muntii Carpati. O alta destinatie populara este Sighisoara, locul de nastere al lui Vlad Tepes, cunoscut si sub numele de Dracula, care este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.

Una dintre cele mai emblematice atractii ale Romaniei este Castelul Bran, care este adesea asociat cu Dracula, dar, in realitate, a fost resedinta Reginei Maria a Romaniei. Castelul este cocotat pe un deal din Muntii Carpati si ofera privelisti uimitoare ale zonei inconjuratoare.

Pentru iubitorii de natura, Romania ofera o multitudine de activitati in aer liber, inclusiv drumetii in Muntii Carpati, schi in statiunile de iarna si explorarea Deltei Dunarii, una dintre cele mai mari zone umede din lume si un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Delta Dunarii gazduieste o mare varietate de flora si fauna, inclusiv peste 300 de specii de pasari.

Romania este renumita si pentru mancarea traditionala, care este un amestec de influente balcanice, germane si maghiare. Unele dintre cele mai populare feluri de mancare includ sarmale, un fel de mancare din carne tocata si orez invelit in frunze de varza sau de struguri si mici, un tip de chifteluta la gratar facuta din carne tocata, usturoi si condimente.

In general, Romania este o bijuterie ascunsa care ofera ceva pentru toata lumea, de la istorie si cultura la aventuri in aer liber si mancare delicioasa. Cu oamenii sai prietenosi, peisajele frumoase si istoria bogata, nu este de mirare ca Romania devine o destinatie turistica din ce in ce mai populara.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.