Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fratii Grimm
1.930 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  NSEFU regele leilor
391 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tangoul
1.137 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cine conduce lumea ? Caracatita mafiei mondiale
1.247 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ashara and Merira Kwesi - Etiopia
1.375 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tarbosauri -
242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  IMPERIUL MOGUL SI CONTROVERSATUL IMPARAT AURANGZEB
338 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele magic al Columbiei
547 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De la cer in spatiu: revolutia motoarelor cu reactie
200 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lion Feuchtwanger partea a II-a
1.239 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Fratii Baldwini

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.03.2023  Adauga la favorite 197 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Baldwinii au fost una dintre cele mai proeminente dinastii de la Hollywood de zeci de ani, incepand cu cei patru frati Baldwin: Alec, Stephen, Billy si Daniel. Acum, cand copiii fratilor - in special Hailey si Irlanda Baldwin - incep sa intre in afacerea de divertisment, nu pare ca Baldwinii vor parasi titlurile in curand! Si asta nu are in vedere nici nuptialii Bieber-Baldwin care se afla la orizont ...

Este usor sa presupui ca stii tot ce trebuie sa stii despre Baldwin: la urma urmei, Hailey impartaseste mult despre viata lor pe social media! Viitoarea doamna Bieber este destul de aproape de parintii, unchii, fratii si verisorii ei, asa ca avem o perspectiva destul de profunda asupra dinamicii familiei Baldwin datorita ei. Cu toate acestea, chiar si cele mai celebre familii reusesc sa pastreze unele lucruri despre ele insele aproape ascunse de ochiul public. Nu conteaza cat de mult ati urmarit social media lui Hailey sau ati urmarit toate interviurile lui Alec, probabil ca nu ati intalnit aceste informatii interesante despre clanul Baldwin.


25 Toti cei patru frati Baldwin sunt actori celebri

Probabil cel mai faimos dintre cei patru frati Baldwin este Alec, starul A-lista al unor spectacole precum 30 Rock and Saturday Night Live.

Cu toate acestea, Alec nu este in niciun caz singurul actor din familie!

Toti cei trei frati ai lui Alec - Stephen, Daniel si Billy - sunt actori de sine statator. oameni noteaza ca Daniel este cel mai bine cunoscut pentru munca sa de televiziune din realitate, in timp ce Stephen si Billy au jucat intr-o serie de filme si emisiuni in ultimele decenii.

24 Parintii fratilor Baldwin nu au fost implicati in showbusiness

Avand in vedere ca toti cei patru frati Baldwin au devenit actori, nu ar fi o intindere sa presupunem ca s-au nascut intr-o familie care era deja implicata in show-business. Totusi, aceasta nu putea fi mai departe de adevar!

Conform Vanity Fair, tatal tarziu al fratilor, Alexandru, a fost un profesor si un antrenor de fotbal. Intre timp, mama lor, Carol, a fost gospodina in timpul copilariei si acum lucreaza in sectorul caritabil! Acestea sunt origini destul de umili, avand in vedere ca fratii sunt acum toate superstrele de la Hollywood.

23 Trei dintre fratii au jucat in acelasi film Tom Cruise

Avand in vedere ca toti cei patru frati Baldwin lucreaza in aceeasi industrie, a fost probabil inevitabil ca ei sa stea impreuna cu un frate sau doi intr-un film sau intr-o emisiune TV intr-o zi. In 1989, aceasta a devenit o realitate in filmul Tom Cruise Nascut in a patra zi a lunii iulie.

Conform IMDb, trei dintre fratii - Billy, Daniel si Stephen - au avut roluri in aceasta drama tematica despre razboiul din Vietnam.

Filmul a castigat doua premii Oscar si patru Globuri de Aur.

Familia a fost ridicata in mod categoric ca fiind catolica

Este foarte clar ca Hailey Baldwin este religios: CBN a raportat in luna iunie ca credinta ei este unul dintre lucrurile care au atras-o aproape de la fel de devotatul Justin Bieber. Cu toate acestea, s-ar putea sa nu stiti ca restul celebrului sau familie este destul de religios.

Conform Vanity Fair, Baldwinii au fost crescuti in mod specific in credinta catolica - ceva pe care Alec il acorda pentru a-si sustine dorinta de ai ajuta pe altii in orice moment. Fratele sau mai tanar, Stephen - Hailey, sa convertit de atunci la crestinismul nascut din nou.

21 Exista doua surori Baldwin care au ramas din lumina reflectoarelor

Destul despre fratii Baldwin: sa vorbim despre surorile Baldwin! Alec, Stephen, Daniel si Billy au doua dintre ele. Conform oameni, Elizabeth "Beth" Baldwin-Keuchler este cea mai veche dintre puii, in timp ce Jane Sasso este a doua cea mai mica.

Nici Beth, nici Jane nu si-au urmarit cariera in actorie, nici profesiile in lumina reflectoarelor.

In anii '90, Ardezie a raportat ca Beth era o gospodina in timp ce Jane era un terapeut fizic. Ambele surori locuiesc in statul New York. Si asta e tot ce stim despre ei!

20 Hailey Baldwin a fost instruit in teatrul muzical timp de 7 ani

Inainte de a deveni un model de top si celebritate mondiala, Hailey Baldwin a visat o cariera in teatrul muzical. Buna ziua arata ca Hailey de fapt a petrecut sapte ani de formare pentru a ajunge pe scena si este inca obsedat de emisiunile Broadway pana in prezent.

De fapt, exista o mare posibilitate ca ea sa-i urmeze pe tatal si pe unchii ei in afacerea care actioneaza. Potrivit lui Hello, Hailey a recunoscut ca actoria este ceva care ii place sa faca in timpul liber si ar putea fi o optiune reala de cariera pentru ea.

19 Alaia Baldwin, fiica batranului Stephen Baldwin, este un model renumit

Se pare ca Hailey Baldwin nu este singurul model din familia ei! Sora ei mai mare, Alaia, lucreaza in aceeasi industrie. Vorbind cu Marie Claire, Alaia a dezvaluit ca vede modelarea ca fiind "punctul de plecare creativ". Modelul profesional tinde sa se concentreze pe obtinerea unui "personaj" pe un film.

Alaia nu vrea ca cariera ei sa-si aduca faima, totusi.

De fapt, ea isi propune sa traiasca cat mai "normal" si doreste sa fie un "model sanatos pentru fete tinere".

18 Performantele sezonului de premii ale lui Alec Baldwin au inregistrat o inregistrare amagitoare

Inapoi in sezonul de premii din 2004, Alec Baldwin a facut titluri pentru a sparge un record hilar si oarecum amar. La fel de varietate noteaza ca sa alaturat grupului de actori "elita" care au fost nominalizati atat la Oscar, cat si la Razzie in acelasi an!

A obtinut o nominalizare la cel mai bun actor in rol secundar de la Academie pentru rolul sau Coolerul, si un actor cel mai rau actor actor Pisica in palarie de Razzii. In final, totusi, el nu a mers acasa cu niciun premiu.

17 Hailey Baldwin a fost o fetita de onoare la nunta sorei ei Alaia

In 2017, cea mai mare fiica a lui Stephen Baldwin, Alaia, sa casatorit cu partenerul sau de lunga durata, Andrew Aronow. Conform Brides.com, a fost o zi speciala pentru intregul clan Baldwin, multi dintre ei avand un rol in ceremonie!

Hailey Baldwin a actionat ca Maid of Honor al surorii ei, in timp ce varul lor Irlanda Baldwin a fost o domnisoara de onoare.

Partidul de nunta parea uluitor in rochii cu jet-negru. La receptie, Hailey Baldwin a postat un Snapchat glumind "Tata mi-a spus urmatorul ... NU." Se pare ca avea dreptate!

16 Inainte de a se angaja in cariera sa de actorie, Billy Baldwin a modelat pentru Calvin Klein

Acum, pe unul dintre cei mai buni frati Baldwin, Billy. Billy prefera sa ramana in afara lumii reflectoarelor in cea mai mare parte a timpului, dar asta nu inseamna ca el nu a avut o cariera de afaceri spectaculoasa!

Lucrurile au inceput pentru Billy in anii 1990, cand a inceput o cariera de modelare de succes. Atunci, Washington Post a raportat ca a fost unul dintre cele mai prestigioase modele ale zilei. Billy a lucrat cu marci imense precum Calvin Klein si Nike - si acesta a fost doar inceputul!

15 Irlanda Baldwin a jucat odata cu un film alaturi de mama ei, Kim Basinger

In timp ce Alec Baldwin a fost casatorit cu o alta actrita, Kim Basinger, a devenit tata pentru prima data. Baldwin si Basinger si-au numit fiica Irlanda - care ar fi aceeasi Irlanda Baldwin care o ucide in industria modei in aceste zile.

Inainte ca ea sa devina un model, Irlanda a trecut o vreme in lumea actorilor.

De fapt, ca Yahoo note, ea a jucat in filmul din 2013 Razbunarea meciului ca versiunea mai tanara a personajului mamei sale! Vorbeste despre mentinerea in familie!

14 Stephen Baldwin este pasionat de skateboarding

Stephen Baldwin este un om de multe talente. E un actor, o stea de realitate, un regizor ... Si un skateboarder? Asa se pare! Conform Gardianul, dupa atacurile teroriste din 11 septembrie, Baldwin a hotarat sa se angajeze pentru o perioada de timp si sa se concentreze pe dragostea sa gemeneasca de religie si sporturi extreme.

De fapt, a combinat cele doua intr-un turneu la nivel national si a continuat sa indrepte o filmare a proiectului, Livin-o. A fost un film usor de succes, care a vandut 500.000 de exemplare pana in prezent.

13 Hailey Baldwin are un tatuaj de potrivire cu Kendall Jenner

Oricine va urma o perioada de timp dupa ce-l urmareste pe agentii mass-media socialisti ai lui Hailey Baldwin va sti ca e in relatii bune cu membrii mai tineri ai echipajului Kardashian-Jenner.

Hailey este in special aproape de Kendall Jenner: cele doua femei au aderat la aspiratiile lor de cariera in modelarea comuna.

La fel de Refinery29 note, Hailey si Kendall au decis sa-si ia statutul de BFF la nivelul urmator cu cativa ani in urma, obtinandu-si tatuajele inimii pe degete. Singura diferenta este in culorile tatuajelor: Kendall a optat pentru o inima alba, in timp ce Hailey's este rosu stralucitor.

12 Carol, Matriarhul familiei Baldwin, si-a infiintat propriul centru de tratare a cancerului

Desi tatal lui Alexandru Baldwin a murit acum mai bine de 30 de ani, mama lor, Carol, continua sa fie puternica la varsta de 88 de ani. Carol era o gospodina cand fratii erau copii, dar in ultimii ei ani, mana ei pentru munca de caritate.

In 1996, a fondat Fundatia de Cercetare a Cancerului de San Carol M. Baldwin. Potrivit site-ului fondului, Carol a fost motivata sa o faca prin propria sa experienta apropiata fatala, combatand cancerul de san si ulterior suferind o mastectomie dubla.

11 Alec Baldwin a invatat cum sa exploateze un submarin pentru un rol

O multime de actori de la Hollywood au ales sa se angajeze intr-un mod de a actiona de-a lungul anilor, iar Alec Baldwin nu face exceptie. Conform Ardezie, Baldwin a mers cu adevarat in plus cand sa pregatit pentru rolul sau in thriller-ul apreciat Vanatoarea pentru rosu octombrie!

Alaturi de co-starurile lui Sean Connery si Scott Glenn, Baldwin a primit instruire militara submarina militara inainte de a filma filmul bazat pe nave!

Actorilor li sa permis, de asemenea, accesul exclusiv la submarinele din SUA care, in caz contrar, sunt pazite cu strictete.

10 Daniel Baldwin conduce un centru de sprijin pentru familiile aflate in dificultate

La fel ca si fratele sau Stefan, Daniel Baldwin a facut un pas departe de munca in ultimii ani. Dupa ce sa confruntat cu numeroase probleme personale care implica abuz de substante, Daniel a decis sa se concentreze asupra recuperarii sale.

Syracuse.com afirma ca, incepand cu anul 2016, acum lucreaza indeaproape cu familiile din Central New York care se confrunta cu probleme similare. El sustine tinerii care au nevoie sa intre in sistemul de dezintoxicare sau sa caute tratament pentru problemele lor si le acorda credite pentru a-si ajuta sa-si mentina propria sobrietate.

9 Hailey Baldwin este un dansator talentat

Impreuna cu modelarea si actoria, unul dintre celelalte talente ale lui Hailey Baldwin este dansul.

La fel de papusica note, Hailey este instruit ca o balerina profesionista de multi ani si este inca impresionant de flexibil.

In 2016, ea a postat un video de lansare la Instagram despre ea infatisand intr-un spectacol de balet ca un copil, iar talentul ei este evident! Serios, este ceva ce femeia asta nu poate face? Abilitatea de a se descurca este in mod clar in sangele ei - desi poate ca nu este surprinzator in contextul familiei sale.

8 Irlanda Baldwin sta la 6 picioare 2 inci inaltime

Este timpul pentru un fapt distractiv despre modelul Irlanda Baldwin: ea se afla la o inaltime de 6 metri 2 inci inaltime! Dupa cum Mail zilnic noteaza ca este mai inalta decat tatal ei de 6 picioare si mama inalta de 5 picioare si 6 si jumatate.

Irlanda si-a folosit frecvent platforma social media pentru a promova iubirea de sine si acceptarea de sine indiferent de tipul corpului tau. E! Pe net a raportat in 2017 ca Irlanda a publicat un reportaj onest al propriilor sale lupte cu corpul ei pe Instagram, terminand cu un mesaj de pozitivitate si incredere.

7 Marele pauza al lui Alec Baldwin a venit intr-o opera de sapun

Alec Baldwin este destul de mult un nume de uz casnic in aceste zile datorita emisiunilor de genul 30 Rock si Noaptea de sambata in direct. Cu toate acestea, la fel ca orice superstar, a fost un actor necunoscut la un moment dat in cariera sa.

Conform ScreenCrush, Baldwin a fost un actor luptator care si-a cautat primul rol la inceputul anilor 1980.

Acest rol sa dovedit a fi o parte din telenovele Doctorii, un loc de munca de doi ani care a servit ca o rampa de lansare pentru succesul sau de la Hollywood!

6 Stephen Baldwin are un tatuaj Hannah Montana

Dintre toate tatuajele pe care le-ai astepta sa le aiba Stephen Baldwin, a Hana Montana-designul tematic probabil nu este unul dintre ele. Totusi, acesta este un lucru care sa intamplat de fapt! In 2010, a declarat Baldwin publicatiei Metroul a raportat ca a primit tatuajul in urma unei conversatii cu Miley Cyrus, care a spus ca ii va face un loc de oaspeti la spectacolul ei daca Baldwin a fost injectat.

Din pacate, Cyrus nu a pastrat partea ei in afacere si Baldwin nu si-a primit niciodata rolul Hana Montana. Nu este surprinzator, de asemenea, regreta ca a primit vreodata tatuajul.

5 Justin Bieber la intrebat pe Stephen Baldwin pentru mana fiicei sale in casnicie

Daca nu ati trait sub o stanca, veti sti ca Justin Bieber i-a propus lui Hailey Baldwin in iulie. Anuntul brusc a surprins lumea, avand in vedere cat de putin timp a petrecut impreuna cuplul.

Cu toate acestea, se pare ca Stephen Baldwin nu a avut nicio rezerva cu privire la uniune.

Conform TMZ, Bieber ia cerut viitorului socru permisiunea de a se casatori cu fiica sa intr-o intalnire fata in fata si a fost fericita. Justin ii place sa faca lucrurile in mod traditional!

4 Billy Baldwin a fost un luptator in liceele sale si in zilele colegiului

Inainte ca el sa fie un model si un actor, Billy Baldwin era doar un copil normal care cauta sa reuseasca la liceu si colegiu. Nu vorbim despre lucrarea sa academica, fie: Baldwin a avut o hobby destul de proeminent in acea zi.

Dupa cum Pittsburgh Post-Gazeta raportat in anii 1990, Billy a fost un luptator de succes atat in ​​licee, cat si in colegiu. El a spus modest publicatiei ca el "nu era asa de bun", dar mai tarziu a recunoscut ca a castigat diverse campionate si turnee.

3 Fiecare dintre fratii Baldwin a fost nominalizat pentru un premiu Razzie - cu exceptia lui Daniel

Amintiti-va cum a fost nominalizat, odata, Alec Baldwin pentru un Oscar si un Razzie in acelasi an? Ei bine, el nu este singurul frate Baldwin care urmeaza sa fie nominalizat pentru un premiu in cadrul celei de-a doua ceremonii!

De fapt, ca IMDb note, Daniel Baldwin este singurul frate care nu a fost niciodata nominalizat la Razzie.

Stephen a primit o nominalizare in 2001 pentru Flintstones Viva Rock Vegas, in timp ce Billy a fost "onorat" de doua ori in anii 1990. Din fericire pentru el, nominalizarea lui Alec pentru Razzie din 2003 Pisica in palarie este singurul sau pana acum.

2 Hailey Baldwin sustine ca va fi un artist de machiaj daca nu ar fi un model

Am stabilit deja ca Hailey Baldwin este talentat in domeniul modelarii, actoriei si dansului. Cu toate acestea, se dovedeste ca are o alta calificare sub centura ei care a format baza pentru o parte din cariera ei.

Vorbind cu Byrdie in aprilie 2018, Hailey a dezvaluit ca este cu adevarat pasionata de machiaj. Bunica ei a introdus-o la diferite tehnici de frumusete atunci cand a fost copil si de atunci a fost dependenta de machiaj. Baldwin si-a lansat propria linie de produse prin intermediul ModelCo!

1 Baldwinii isi pot urmari originea americana inapoi timp de 14 generatii

Baldwinii ar putea fi o dinastie destul de impresionanta in prezent, dar asta nu este nimic in comparatie cu importanta istorica a stramosilor lor. Conform Istoria Mayflower, Baldwins sunt toate descendenti de la un John Howland - un pasager pe Mayflower in 1620.

Asta face ca fratii generatia a 14-a de familie sa traiasca in America de Nord.

Prin legatura cu Howland, Baldwinii sunt, de asemenea, in stransa legatura cu trei presedinti americani: Franklin D. Roosevelt, George H. W. Bush si George W. Bush. Lucruri impresionante


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.