Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tegallalang si terasele de orez Jatiluwih din Bali
138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  "Pasar Seni Ubud"-Bali
91 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bali, Indonezia
707 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  . Padurea cu maimute Ubud, -Bali
83 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bali
1.195 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Filipine – Banaue
251 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele Batur-Bali
124 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele Batur-Bali
103 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 5 Atractii Turistice, Bali (Indonezia)
1.547 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Alila Villas Uluwatu, Bali
288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Terasele de Orez Tegallalang in Ubud-Bali

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.02.2023  Adauga la favorite 106 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Terasele de Orez Tegallalang in Ubud sunt renumite pentru frumoasele sale scene de orez, care implica subak (sistemul traditional de irigare cooperativa balineza), care, conform istoriei, a fost transferat de un om sfant pe nume Rsi Markandeya in secolul al optulea. Tegallalang formeaza cele trei splendide peisaje terasate din regiunea comuna Ubud, celelalte fiind in satele Pejeng si Campuhan.Terasele de orez Tegallalang ofera o perspectiva scenica care se intinde in fata dvs. si departe de orezul de pe versantii de pe vale. Pictorii si iubitorii de natura se bucura, de asemenea, de vizitarea acestui loc, si exista numeroase chioscuri de arta si cafenele langa pervazul care le ofera. Terasele de orez Tegallalang ofera o oportunitate perfecta de fotografii in Bali cu privelistile sale dramatice.

Aceasta vale antica are o calitate atemporala, indiferent daca exista sau nu aici turisti. Satul mic Pakudui, domnia artizanatului situat in Tegallalang, asista la splendoarea talentului local la cele mai bune momente. Aici veti gasi o varietate extraordinara de ornamente din lemn si diverse sculpturi. Satenii aici sunt mesteri populari balinezi si au preluat diverse forme de sculptura, transmise fie prin generatii, fie ca rezultat al unui proces creativ din ce in ce mai intens, folosind cel mai natural dintre toate materialele - lemn.Dar, prin turul satului din Pakudui veti observa prezenta recurenta a unei anumite figuri mitice balineze - Garuda. Printre leii, cai, figuri umane, caini, dragoni, vase, broaste, canguri, pisici, totemuri, panouri, usi, ferestre, mese si multe forme stralucitoare de creativitate - Garuda este o creatie maiestuoasa.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.